De sidste frivillige…

.. er ved at være på plads. Der har været knoklet de sidste dage på kontoret i Brøndby for, at få de sidste detaljer på plads, og fra på fredag, hvor EM starter vil et stort korps af frivillige stå klar til at gøre denne slutrunde til en succes. Selve arbejdet med at skaffe de…

:


.. er ved at være på plads.

Der har været knoklet de sidste dage på kontoret i Brøndby for, at få de sidste detaljer på plads, og fra på fredag, hvor EM starter vil et stort korps af frivillige stå klar til at gøre denne slutrunde til en succes. Selve arbejdet med at skaffe de frivillige samt lave de detaljerede planer for hvem der skal lave hvad har været meget stort, og alligevel mangler vi nu bare 10 stykker, der kan hjælpe i Parken med at få de sidste detaljer omkring finalerne klar.

Så har du mod på at give en hånd med på den største volleyball begivenhed på dansk grund, og samtidigt have mulighed for, at komme ind og se de bedste hold i Europa, så grib chancen og meld dig som frivillig efter følgende plan

A: fredag 27. sep. 08.00 – 23.00
B: fredag 27. sep. 18.00 – 24.00
C: lørdag 28. sep. 08.00 – 15.00  (er besat)
D: søndag 29. sep. 09.00 – 15.00
E: søndag 29. sep. 20.30 – 22.30

For at få billetter til kampene skal du melde sig til en af følgende kombinationer: A, BD, BE eller DE og du må naturligvis gerne tage flere vagter.

Der er en række åbenlyse fordele ved denne opgave

  • Den giver gratis styrketræning ;o)
  • Gratis adgang til semifinaler og finaler som du kan sidde og nyde
  • Der vil være gratis forplejning i arbejdsperioden
  • Du sidder i frivillighedsafsnittet
  • Du skal arbejder i en af de meste spændende arenaer i Danmark “Parken”

Opgaverne bliver fordelt efter først til mølle princippet.
Send hurtigst muligt en mail til: Peter Morell og skriv hvilke vagter du melder dig til.

Del nyhed

LÆS OGSÅ