Indbydelse til High Performance Camp, 12-13/10 – 2013

Talentcenter Danmark har fornøjelsen, at byde velkommen til High Performance Camp den 12.-13. oktober 2013 i Odense (Højby). Samlingen er forbeholdt disse spillere:·         TC-Vest/Øst drenge og piger: ÅBEN FOR ALLE UNGDOMSSPILLERE          o   Nye spillere indplaceres efter aktuelt niveau.·         Spillere udtaget til U17 Bruttolandstruppene (1997-1998)·         Talentholdsspillere Vest & Øst Samlingen har til formål at: ·         Samle…

:


Talentcenter Danmark har fornøjelsen, at byde velkommen til High Performance Camp den 12.-13. oktober 2013 i Odense (Højby).

Samlingen er forbeholdt disse spillere:
·         TC-Vest/Øst drenge og piger: ÅBEN FOR ALLE UNGDOMSSPILLERE
          o   Nye spillere indplaceres efter aktuelt niveau.
·         Spillere udtaget til U17 Bruttolandstruppene (1997-1998)
·         Talentholdsspillere Vest & Øst

Samlingen har til formål at:
·         Samle store dele af volleydanmarks ungdom og have 2 fantastiske dage med masser af oplevelser på og udenfor banen.
·         Opstart af Talentholdsprojekt Vest og Træningscamp for Talentholdprojekt Øst.
·         Udtage U17 nettolandsholdstruppen der skal repræsentere Danmark ved NEVZA U17 i England den 01-04. November 2013.

Som I kan se, er der mange forskellige grupper, der kommer til denne camp. Det er fedt og udfordrer os i planlægningen. Det skal nok gå, det gør det som regel, men det kan være at vi ikke er i stand til at svare på præcise spørgsmål før vi står med alle tilmeldingerne i hånden.

En anden ting vi prøver af, er at deltagerne selv skal medbringe mad til hele lørdagen. Det er et projekt vi gør, fordi vi døjer med at få tingene til at hænge sammen, og vi gerne vil holde udgifterne nede for deltagerne. Venligst tag imod denne udfordring, som et forsøg, som vi kan evaluere på efterfølgende.

Denne madpakke skal indeholde en god solid frokost, aftensmad og godnatspisning. Vi ser helst ikke, at deltagerne bare tager penge med, går og køber sandwich, pizza eller andet godt i butikkerne. Vi vil gerne at dette ses som en uddannelse i, at deltageren tager ansvar for det der puttes ned i kisten er OK at træne på.

Pris: 300,- kr. pr. person.

Tilmelding og betaling: http://butik.volleyball-dvbf.dk/dvbftilmelding/hpc2013/tilmelding.php

Alle tilmelder sig via dette link og betaler, så afregner vi eventuelle refusioner bagefter. Andre måder bliver uoverskuelige for os. Sidste frist er onsdag den 2. oktober Fristen skal overholdes.

Træningssted / Indkvartering: Højby Skole, Nørrelund 20, 5260 Odense S

Mødetid og sted: Alle mødes på Højby skole lørdag d. 12/10 kl. 11.30. Træning/Teori starter kl. 12.00.

Medbring:
·         OBS: En god solid madpakke til hele lørdagens mad, første måltid er morgenmad søndag
·         Sengetøj eller sovepose og pude og luftmadras/liggeunderlag
·         Træningstøj til 4 træningspas & et ekstra par knæbeskyttere
·         Ørepropper (hvis du ikke kan tåle snorken!)
·         Sygesikringsbevis
·         Din volleymappe, der hvor du opbevarer alle dine volleynoter, programmer mm. Hvis du ikke har en sådan mappe (ringbind), er det nok på tide at skaffe en og tage den med.

Tvivl – kontakt:
Mats Björkman, tlf. 51 41 33 35, E-mail: mb@isi.dk 
Henrik Petersen, tlf. 28 87 16 01, E-mail: hpt@svbk.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ