Volleyball i TV fredag og lørdag

EM feberen er så småt ved at indfinde sig, her kun syv dage før EM slutrunden starter i Odense og Herning. Har du svært ved at vente eller har du brug for at blive inspireret, kan vi anbefale at du sætter dig godt til rette i sofaen de næste par dage, og tuner ind på…

:


EM feberen er så småt ved at indfinde sig, her kun syv dage før EM slutrunden starter i Odense og Herning. Har du svært ved at vente eller har du brug for at blive inspireret, kan vi anbefale at du sætter dig godt til rette i sofaen de næste par dage, og tuner ind på TV3 Kanal 1 og 2, hvor der både sendes EM semifinaler og finaler for kvinder samt en portrætudsendelse af det danske herrehold.

Pogram fredag:

TV3 Kanal 2
Kl. 16.55 Rusland vs Serbien, EM semifinale kvinder
Kl. 19.55 Tyskland vs Belgien, EM semifinale kvinder

TV3 Kanal 1
Kl. 22.30 Bag om EM, portrætudsendelse af det danske herrehold

Program lørdag:

TV3 Kanal 2
Kl. 16.55 EM bronzekampen for kvinder
Kl. 19.55 EM finalen for kvinder

TV3 Kanal 1
Kl. 22.00 Bag om EM, portrætudsendelse af det danske herrehold (genudsendelse)

Del nyhed

LÆS OGSÅ