Unikt samarbejde omkring rekruttering af spillere

Volleyballforbundet har i samarbejde med klubberne i de fire værtsbyer for EM i volleyball, lanceret et nyt koncept, hvor klubberne er gået sammen om at promovere mulighederne for at spille volleyball i netop deres byer. Omdrejningspunktet er fire nye hjemmesider, der viser byernes kort med klubbernes placering markeret, hvor det også er muligt at se…

:


Volleyballforbundet har i samarbejde med klubberne i de fire værtsbyer for EM i volleyball, lanceret et nyt koncept, hvor klubberne er gået sammen om at promovere mulighederne for at spille volleyball i netop deres byer.

Omdrejningspunktet er fire nye hjemmesider, der viser byernes kort med klubbernes placering markeret, hvor det også er muligt at se en kort præsentation af klubberne, der blandt andet indeholder profiler, kontaktpersoner og lister over de aktuelle hold.

Vi forsøger på denne måde at gøre det mere simpelt og dermed mere attraktivt, for nye spillere, at få startet på volleyball da man kan sidde stille og roligt ved sin computer og finde frem til en klub i nærområdet, der opfylder ens behov, frem for først at skulle finde ud af hvilke klubber der findes og herefter om de har et hold der passer. Systemet kan naturligvis også med fordel bruges af eksisterende spillere, der f.eks. flytter til et nyt område.

Det er god ide i at klubberne gå sammen om at tilbyde sporten, for selv om der naturligvis konkurreres om medlemmerne, så oplever vi nogle steder at en klub har venteliste samtidigt med at en andre i området står og mangler spillere.

Links til de fire hjemmesider:
odense.volleyball.dk
herning.volleyball.dk
aarhus.volleyball.dk
koebenhavn.volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ