Ungdomslandsholdene træner i Haslev

80 talentfulde spillere og en række af dygtige trænere er i weekenden d. 31.8 til d. 1.9 samlet på Haslev Idrætsefterskole, som stiller faciliteter til rådighed for ungdomslandsholdenes bruttotrupsamling.Bruttotruppene til DU17, DU19, HU17 og HU19 landsholdene blev udtaget efter sommercampen i Ikast og spillerne skal nu i denne weekend overbevise trænerteamsene om, hvilke spillere der skal fortsætte videre til de…

:


80 talentfulde spillere og en række af dygtige trænere er i weekenden d. 31.8 til d. 1.9 samlet på Haslev Idrætsefterskole, som stiller faciliteter til rådighed for ungdomslandsholdenes bruttotrupsamling.
Bruttotruppene til DU17, DU19, HU17 og HU19 landsholdene blev udtaget efter sommercampen i Ikast og spillerne skal nu i denne weekend overbevise trænerteamsene om, hvilke spillere der skal fortsætte videre til de endelige truppe.
U17-landsholdenes næste opgave er NEVZA-mesterskabet, som afholdes i England til november.
U19 skal allerede d. 15-17 oktober kæmpe om NEVZA mesterskabet ved turneringen på hjemmebane på Idrætsskolen Ikast.

Både i U17 og U19 har vores piger en guldmedalje at forsvare fra 2012, mens drengene skal forsøge at tage det sidste trin op ad rangstigen efter 2 sølvmedaljer i 2012.

Trænerteams:
HU17 – Headcoach Thomas Bertelsen, ass. coach Henrik Petersen
HU19 – Headcoach Martin Siig Simonsen, ass. coach Peter Kjellerup, statistik Bardur Mikkelsen
DU17 – Headcoach Mats Bjørkman, ass. coaches Bo Møllgaard og Kim Buchwald
DU19 – Headcoach Sven-Erik Lauridsen, ass. coach Torben Hagelskjær, statistik Marie Braagaard

Fysioterapeut – Morten Østergaard Nielsen
Team Manager – Sven Brix

Del nyhed

LÆS OGSÅ