Danmark tabte til World Leagues nr. 4

Danmark – Bulgarien 0-3 (17-25, 16-25, 17-25) Hoče, Slovenien De danske volleyherrer tabte hertil aften den sidste kamp i den stærkt besatte firenationersturnering i Slovenien. Modstanderen fra Bulgarien, der sluttede nr. 4 i dette års World League, var for stærke. I går tog Danmark sæt mod vinderne af turneringen, og landstræner Fred Sturm ser positivt frem…

:


Danmark – Bulgarien 0-3 (17-25, 16-25, 17-25)
Hoče, Slovenien

De danske volleyherrer tabte hertil aften den sidste kamp i den stærkt besatte firenationersturnering i Slovenien. Modstanderen fra Bulgarien, der sluttede nr. 4 i dette års World League, var for stærke. I går tog Danmark sæt mod vinderne af turneringen, og landstræner Fred Sturm ser positivt frem mod EM.

Læs hele nyheden på eurovolley2013.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ