Beachvolley skal finde en dansk mester i weekenden

Amager Strand er igen i år stedet, hvor DM i beachvolley skal afgøres. DM afvikles i weekenden d. 24.-25. august. Tolv dame- og herrehold vil i eliterækkerne kæmpe om at blive dansk mester i 2013. I de øvrige rækker kæmpes der om at slutte sæsonen godt af og tilkæmpe sig points og håneret til vinterens…

:


Amager Strand er igen i år stedet, hvor DM i beachvolley skal afgøres. DM afvikles i weekenden d. 24.-25. august.

Tolv dame- og herrehold vil i eliterækkerne kæmpe om at blive dansk mester i 2013. I de øvrige rækker kæmpes der om at slutte sæsonen godt af og tilkæmpe sig points og håneret til vinterens lange venten på endnu en beachsæson.

Det bliver spændende at se om sidste års mester Cecilie Køllner Olsen / Charlotte Krøyer og Lars Mayland / Teis Corneliussen kan generobre titlen. Der har i løbet af sæsonen været mange hold i toppen af begge rækker, så det tegner til at blive et spændende og tæt DM i weekenden.

På damesiden er Krøyer/Olsen blandt storfavoritterne til at (gen)vinde DM-titlen. De er i løbet af sommerens elite-stævner endt i finalen hver gang de har deltaget og med flest sejre til følge. Men der er uden tvivl flere hold, der vil forsøge at gøre dem rangen stridig. Et andet københavnsk hold – de rutinerede medaljetagere Iversen/Anker Nielsen – samt odenseanerne Trans Hansen/Søndergård, har været de største udfordrere hidtil. Men overraskelser er altid mulige og bl.a de unge dame-talent-hold Bang/Okholm og Olander/Guldager har vist, at de kan drille den etablerede top.

Favoritrollen på herresiden er mere spredt, men CPH-konstellationen Kildegård/Søderberg ser ud til at have lagt billet ind på kampen om guldet. Beachvolley-newcomer, talentet Peter Kildegård, har haft en suveræn sæson med en nærmest ubrudt sejrsrække, endda med skiftende partnere. Til finalestævnet har han en mange-årig DM-vinder og world-tour-spiller ved sin side, nemlig Bo Søderberg, der bl.a. har en VM 5. plads i bagagen. De odenseanske herre-spillere, A-landsholdet Hoyer/Hoyer – med Søderbergs gamle makker, må dog forventes at ville kæmpe med om guldet. Et andet stærkt CPH-kort i medalje-striden, er de regerende DM-mestre, beachkoryfæerne Mayland/Corneliussen. Men også flere af CPHs talent-spillere banker på i toppen, hvor bl.a. A-landsholdet Koren/Olesen og B-landsholdet Muff/Stormly har vist, at de kan være med helt fremme.

DM-kvalificerede hold:

DAMER                                                              

1. Charlotte Krøyer/Cecilie Olsen (CPH)       

2. Line Trans/Helle Søndergård (OBVK)       

3. Line A. Nielsen/Karin Iversen (CPH)         

4. Johanne Heinsen/Mia Olsen (CPH)           

5. Lydia Jørgensen/Susanne Lassen (CPH)   

6. Bettina Bjerring/Anneka Hastings (CPH)  

7. Marie Harbo/Maria Christensen (ABC)     

8. Eva Bang/Simone Okholm (CPH)               

9. Julie Guldager/Rose Olander (CPH)          

10. Iben Elholm/Mette Haagensen (CPH)    

11. Maria Skotte/Lisbeth Søgaard (CPH)      

12. Caroline Udemark/Mathilde Grøn (CPH)

HERRER

1. Anders Hoyer/Søren Hoyer (OBVK)

2. Dennis Hansen/Mads Rosager (OBVK)

3. Bo Søderberg/Peter Kildegård (CPH)

4. Teis Corneliussen/Lars Mayland (CPH)

5. Lior Koren/Martin Olesen (CPH)

6. Jakob Due/Jakob Martens (CPH)

7. Simon Muff/Jacob Stormly (CPH)

8. Daniel Jonassen/Jakob Oppenheim (OBVK)

9. Martin Nielsen/Morten Overgård (OBVK)

10. Jacob Winther/S. Mikelson (OBVK/-)

11. Casper Bjerg/Kristoffer Abell (ABC)

12. Kim Blond/Nikolaj Vestbjerg (CPH)

 
Repræsenterede Beach-klubber: CPH: Copenhagen Beachvolley OBVK: Odense Beachvolley Klub ABC: Aarhus Beachvolley Club

Del nyhed

LÆS OGSÅ