To danske beachhold i hovedturneringen i Vaduz

Begge hold var igår i kvalifikationen til årets sidste CEV tour turnering, hvor Lior Koren og Martin Olesen i første runde slog Boehlé/Oude Elferink fra Holland. Danmark vandt 2-0 (21-16, 27-25) og slog derefter også Hvideruslands 3.seedede Kavalenka/Zharykau i to sæt. Hoyer brødrene var seedet til at starte i anden runde og sendte Bergmann/Stiel hjem…

:


Begge hold var igår i kvalifikationen til årets sidste CEV tour turnering, hvor Lior Koren og Martin Olesen i første runde slog Boehlé/Oude Elferink fra Holland. Danmark vandt 2-0 (21-16, 27-25) og slog derefter også Hvideruslands 3.seedede Kavalenka/Zharykau i to sæt.

Hoyer brødrene var seedet til at starte i anden runde og sendte Bergmann/Stiel hjem til Tyskland efter to meget tætte sæt.

De to danske hold i hovedturneringen ved satellitturneringen i Vaduz, Liechtenstein er seedet hhv. 9 og 15 af 16 hold. Hoyer-brødrene møder kl. 9.40 Dressler/Kunert fra Østrig og Koren/Olesen skal op imod franske Cès/Rowlandson  kl.11.40.

Del nyhed

LÆS OGSÅ