Danmark tog sæt fra Slovakiet uden Mads Ditlevsen, der blev sparet til lørdagens kamp mod Østrig.

Anden dagen i European League turneringen i Slovakiet bød på en kamp mod hjemmeholdet Slovakiet. Da spillerbussen kørte fra hotellet og til hallen tordnede det. Dette tordenvejr forsatte for det danske herrelandshold i først sæt, som endte 21-10 til Slovakiet. I andet sæt var de to hold som forvandlet, nu med Danmark i den dominerende…

:


Anden dagen i European League turneringen i Slovakiet bød på en kamp mod hjemmeholdet Slovakiet. Da spillerbussen kørte fra hotellet og til hallen tordnede det. Dette tordenvejr forsatte for det danske herrelandshold i først sæt, som endte 21-10 til Slovakiet. I andet sæt var de to hold som forvandlet, nu med Danmark i den dominerende rolle, Slovakiet spillede sig op men et godt spillende dansk hold red stormen af og vandt sættet med 21-19. I tredje sæt viste Slovakiet at de spiller for spiller har et mindst et gear mere og vandt sættet med 21-13. Fjerde sæt lignede meget det det tredje, og blev også vundet af Slovakiet med 21-13.

Startopstillingen var følgende: Martin Stenderup Simon Bitsch Aske Mørkeberg Peter Trolle Casper Munk Simon Gade Libero: Frederik Mikelsons

Lørdag kl. 16:30 mødes Danmark og Østrig i den sidste kamp i dette års European League.

Efterfølgende venter der holdet en kort ferie inden nedtællingen begynder til årets altoverskyggende mål Europa Mesterskaberne på hjemmebane til september.

Del nyhed

LÆS OGSÅ