Spilleregler – nu på engelsk

Bestyrelsen, Dommerstyregruppen og Spilleregelgruppen har besluttet, at vi i Danmark fremadrettet vil benytte den engelske version af “De Officielle Volleyball-regler”, “FIVB’s Refereeing Guidelines and Instructions” samt “Casebook”. Der er tale om et forsøg, som vi vil evaluere løbende. Denne beslutning er truffet i erkendelse af, at stort set alle de personer, som anvender disse dokumenter,…

:


Bestyrelsen, Dommerstyregruppen og Spilleregelgruppen har besluttet, at vi i Danmark fremadrettet vil benytte den engelske version af “De Officielle Volleyball-regler”, “FIVB’s Refereeing Guidelines and Instructions” samt “Casebook”. Der er tale om et forsøg, som vi vil evaluere løbende.

Denne beslutning er truffet i erkendelse af, at stort set alle de personer, som anvender disse dokumenter, mestrer engelsk på et så godt niveau, at Spilleregelgruppens til tider begrænsede ressourcer, allokeres bedre til brug for regelfortolkninger og enkelte spørgsmål til sproglige oversættelser, fremfor en total oversættelse af disse 3 dokumenter.

Således vil de gældende regler i Danmark fremadrettet være den til enhver tid tilgængelige version på www.volleyball.dk. Ydermere henledes opmærksomheden på, at FIVB’s Refereeing Guidelines and Instructions samt Casebook også er gældende officielle dokumenter på lige fod med Official Volleyball Rules.

De vigtigste regelændringer for den kommende sæson er beskrevet i det udsendte Regelbrev fra Spilleregelgruppen.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ