Belgien konsolidere sin 1.plads

Her til aften tabte Danmark til et velspillende belgisk mandskab med 3-0 (22-20, 21-13, 21-17). Til trods for en masse vilje og gejst fra kampens start og et fint sideout spil kunne det danske hold ikke forhindre Belgien i at tage sin 8.sejr i 8 i kampe European Leauges gruppe A og der med konsolidere…

:


Her til aften tabte Danmark til et velspillende belgisk mandskab med 3-0 (22-20, 21-13, 21-17).

Til trods for en masse vilje og gejst fra kampens start og et fint sideout spil kunne det danske hold ikke forhindre Belgien i at tage sin 8.sejr i 8 i kampe European Leauges gruppe A og der med konsolidere sin 1.plds i puljen.

Det 1.sæt starter med en god sideout rytme på det danske hold og holdet er med gennem hele sættet og mod slutningen brunger man sig i position til at tage sætsejren, men ved 20-18 tager værterne timeout og laver efterfølgende en blokade match up strammer de grebet og vender et truende nederlag til en sæt gevinst på 22-20.

Det danske holdt var noget mærket af den ærgerlige afslutning på 1.sæt, men får startet ganske fint på 2.sæt og holder igen sin sideout indledningsvis, men stille og roligt trækker Belgien dog fra og særligt en enkelt rotation voldet danskerne problemer og koste ikke mindre end 7 point. Herfra stod der Belgien på resten af sættet og de vinder det sikkert med 21-13.

Det danske mandskab kommer skidt fra start i 3.sæt og er hurtigt bagud med et par point, men på intet tidspunkt giver man op og det lykkes faktisk at spille sig tilbage i sættet og udligne 16-16. Desværre havde holdet brugt mange kræfter på dette comeback og derfor får værterne efter en timeout igen styr på deres modtagning og sideout og sikre sig dermed sættet og en ny 3-0 sejr.

Del nyhed

LÆS OGSÅ