Sommercamp sætter deltagerrekord

Med 309 deltagere og 30 ledere sætter årets sommercamp deltagerrekord. Talentcenter Danmark som arrangører og Ikast KFUM som lokalansvarlige, har i flere måneder arbejdet hårdt for at gøre denne første uge i skolernes sommerferie til den helt store volleyballoplevelse for en masse unge volleyballspillere. Aktiviteterne foregår i Ikast på Nordre skole, Idrætskolen i Ikast, Ikasthallerne og…

:


Med 309 deltagere og 30 ledere sætter årets sommercamp deltagerrekord.

Talentcenter Danmark som arrangører og Ikast KFUM som lokalansvarlige, har i flere måneder arbejdet hårdt for at gøre denne første uge i skolernes sommerferie til den helt store volleyballoplevelse for en masse unge volleyballspillere.
Aktiviteterne foregår i Ikast på Nordre skole, Idrætskolen i Ikast, Ikasthallerne og Hyldgårdsskolen og løber fra søndag d. 30.6 til torsdag d. 4.7.
Campen vil indeholde en god blanding af en masse volleyball, trænerkurser og socialt samvær. Blandt andet vil der i år være ca. 140 der for første gang er med på campen. Det tegner godt for fremtiden.
Campen vil blandt andet blive brugt til at sætte navne på de spillere der skal udtages til ungdomslandsholdets bruttotrupper og som et nyt tiltag vil de yngste af spillerne i år blive præsenteret for beachvolley gennem træning af brødrene Høyer.
Men først og fremmest er campen en fantastisk mulighed for en masse unge volleyballspillere fra hele landet til at udvikle sig og danne venskaber på tværs af klubber og landsdele.

Del nyhed

LÆS OGSÅ