Massiv opbakning i Slagelse ikke nok til at overvinde ubesejrede Belgien

Belgien – Danmark 3-0 (21-17, 21-18, 21-16) European League, Slagelse, Danmark Antvorskovhallen i Slagelse dannede en suveræn kulisse, og de mange fremmødte tilskuere gav en massiv opbakning til de danske volleyherrer. Desværre var det ikke nok til at give Danmark en sejr mod Belgien, der efter 3-0 fortsat er ubesejrede i dette års European League.…

:


Belgien – Danmark 3-0 (21-17, 21-18, 21-16)
European League, Slagelse, Danmark

Antvorskovhallen i Slagelse dannede en suveræn kulisse, og de mange fremmødte tilskuere gav en massiv opbakning til de danske volleyherrer. Desværre var det ikke nok til at give Danmark en sejr mod Belgien, der efter 3-0 fortsat er ubesejrede i dette års European League.

Læs hele nyheden på eurovolley2013.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ