Trænerne på plads til U-landsholdene

DVBF har udpeget de trænere som skal stå i spidsen for vores ungdomslandshold i den kommende periode. “Vi er glade for, at kunne tilbyde vores ungdomslandsholdsspillere trænere på det allerhøjeste niveau. Alle vores ungdomslandstrænere har gennem flere år udviklet sig gennem arbejde i Talentcentersystemet og i deres klubber og vi er glade for, at disse dygtige…

:


DVBF har udpeget de trænere som skal stå i spidsen for vores ungdomslandshold i den kommende periode. “Vi er glade for, at kunne tilbyde vores ungdomslandsholdsspillere trænere på det allerhøjeste niveau. Alle vores ungdomslandstrænere har gennem flere år udviklet sig gennem arbejde i Talentcentersystemet og i deres klubber og vi er glade for, at disse dygtige trænere stiller deres ekspertise til rådighed for udviklingen af vores unge talenter”, udtaler Elitechef Sven Brix.

HU17, årgang 97 og yngre, vil blive trænet af Thomas Skifter Bertelsen. Holdet skal spille NEVZA i England d. 1-3 november.
HU19, årgang 95 og yngre, vil få Martin Siig Simonsen som headcoach og Peter Kjellerup som ass. coach. Holdet skal spille NEVZA i IKast fra d. 16-18 oktober.

DU17, årgang 97 og yngre, vil blive trænet af Mats Bjørkman. Holdet skal spille NEVZA i England d. 1-3 november.
DU19, årgang 95 og yngre, vil få Sven-Erik Lauridsen som headcoach. Holdet skal spille NEVZA i IKast fra d. 16-18 oktober.

De nærmere planer for holdene kan ses på tcdanmark.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ