Slovakisk to-meter-mur for høj for Danmark i European League premieren

Danmark – Slovakiet 0-3 (15-21, 19-21, 16-21 ) Wien, Østrig Danmark tog her til aften hul på European League, som et led i forberedelserne frem mod EM på hjemmebane til september. Modstanderen var EM-klare Slovakiet, der havde sat to-meter-mændene på banen, og dem kom de danske volleyherrer aldrig rigtig over.   Læs hele nyheden på eurovolley2013.dk.

:


Danmark – Slovakiet 0-3 (15-21, 19-21, 16-21 )
Wien, Østrig

Danmark tog her til aften hul på European League, som et led i forberedelserne frem mod EM på hjemmebane til september. Modstanderen var EM-klare Slovakiet, der havde sat to-meter-mændene på banen, og dem kom de danske volleyherrer aldrig rigtig over.  

Læs hele nyheden på eurovolley2013.dk.

Del nyhed

LÆS OGSÅ