Saml 25 venner, så kommer I alle gratis til European League Volleyball i Slagelse!

D. 20-22. juni 2013 spiller det danske herrelandshold European League på hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. Modstanderne hedder Østrig, Slovakiet og ikke mindst Belgien. Med en overbevisende 3-0 sejr i weekenden over Grækenland skal Belgien træde meget galt for ikke at tage en af de sidste tre billetter til EM hvor de i så fald…

:


D. 20-22. juni 2013 spiller det danske herrelandshold European League på hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. Modstanderne hedder Østrig, Slovakiet og ikke mindst Belgien. Med en overbevisende 3-0 sejr i weekenden over Grækenland skal Belgien træde meget galt for ikke at tage en af de sidste tre billetter til EM hvor de i så fald vil ende i gruppe A med Italien, Hviderusland og ikke mindst Danmark.

Der er altså lagt op til nogle fremragende kampe på EM niveau, hvor Danmark selvfølgelig skal kæmpe for et godt resultat i European League, men også skal gøre alt for at finde formen inden de i september møder Italien ved åbningskampen ved EM på hjemmebane.

European League i Slagelse er en del af den danske EM forberedelse, og derfor ønsker Dansk Volleyball Forbund at give så mange som muligt muligheden for, at komme ind og se Kaptajn Knudsen og co.

I Slagelse og det gør de med et helt særligt tilbud. Kan du samle 25 mennesker, det værende klubkammerat, venner, kolleger, familiemedlemmer etc., i en bus til Antvorskovhallen i Slagelse så er entreen gratis. Altså, 25 eller mere i en bus til Slagelse så kan I helt gratis se Danmark spille European League på hjemmebane.

For at lave aftalen om gratis entré så skriv en mail til el@volleyballklubben.dk og meld jeres ankomst.

Vi ses til europæisk topvolley i Slagelse!

 

Programmet:

Torsdag d. 20. juni. 17:00 Slovakiet – Østrig & 19:30 Belgien – DANMARK

Fredag d. 21. juni. 17:00 Østrig – Belgien & 19:30 DANMARK – Slovakiet

Lørdag d. 20. juni. 17:00 Belgien – Slovakiet – & 19:30 – DANMARK – Østrig

Del nyhed

LÆS OGSÅ