Anders og Søren Hoyer vandt 2 af 3 kampe i Baden

Hoyer brødrene gjorde en rigtig god figur ved Masters turneringen på beachvolleyens Europatour idag, og missede kun kvalifikationen til hovedturneringen med mindste margen. Fynboerne lagde ud med at besejre Norges Hordvik/Kvamsdal i to stabile sæt, og stod nu overfor kvalifikationens 3.seedede ukrainere, Samoday og Popov. I en meget tæt kamp, hvor der næsten ikke fandtes…

:


Hoyer brødrene gjorde en rigtig god figur ved Masters turneringen på beachvolleyens Europatour idag, og missede kun kvalifikationen til hovedturneringen med mindste margen.

Fynboerne lagde ud med at besejre Norges Hordvik/Kvamsdal i to stabile sæt, og stod nu overfor kvalifikationens 3.seedede ukrainere, Samoday og Popov. I en meget tæt kamp, hvor der næsten ikke fandtes føringer på over 2 points, vandt danskerne 18-21, 21-19 og 15-13. 

Hermed var de klar til tredie og afgørende kvalifikationskamp mod Grækenlands Kotsilianos/Zoupanis. Igen blev det tæt i alle tre sæt, men her smed danskerne en føring på 1-0 i sæt over styr og ender demed på en 17.plads i turneringen. Danskerne får dog nogle tiltrængte points, der vil rykke dem højere op end den 19. seedning, de havde idag. 

Træner Peter Lyø fulgte med og var stolt over sit holds stabile spil. Han fremhævede blokaderne og det stærke mentale samarbejde, brødrene lagde for dagen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ