Danmark taber tæt kamp mod Finland

Danmark-Finland 1-3 (13-25,15-25,25-23,20-25) Danskenres sidste kamp i VM-kvalifikationen stod i dag mod Finland. De danske ungdomslandshold har i de seneste år overhalet de finske, og de danske damer viste i dag, at den tendens nu også følger seniorholdet. I de to første sæt var modtagningen og efterfølgende angreb bundsolid, men den danske serv manglede bid…

:


Danmark-Finland 1-3 (13-25,15-25,25-23,20-25)

Danskenres sidste kamp i VM-kvalifikationen stod i dag mod Finland.

De danske ungdomslandshold har i de seneste år overhalet de finske, og de danske damer viste i dag, at den tendens nu også følger seniorholdet.

I de to første sæt var modtagningen og efterfølgende angreb bundsolid, men den danske serv manglede bid og det var svært at score point imod finnerne. Samtidig blev Mira Abildgaard ankelskadet midt i første sæt, og den efterfølgende uro koster resten af sættet.

Natja Bech Kjeldsen overtog, men blev afløst af Asta Kjærgaard midt i andet sæt og Asta sluttede med 8 flotte point.

Danskerne fik gradvist servetrykket løftet og så begyndte pointene at rulle i transitionsspillet. Rikke Smed fik iscenesat Trine Noer Kjelstrup og Lærke Mygind Grønfeldt fik blokaderne på plads. Tredje sæt slutter med 2 serveesser og sejr 25-23.

I fjerde sæt fortsætter det gode spil. Finnerne justerer, men Danmark holder fast og er foran ved begge tekniske timeouter. Det er tæt i slutfasen, men desværre er det danske angrebsspil ikke skarpt i slutfasen og kampen tabes med finsk sætsejr 20-25.

Det var en fremragende kulmination på landsholdssæsonen, og dagens indsats var mere end godkendt. Summen af holdet var større end alle spillere tilsammen og der er lagt et godt fundament for fremtidens damelandshold. Nu gælder det om, at høste alle erfaringerne og tage dem med i træningssalen for at forberede sig til næste indsats i efteråret 2014.

Dagens spiller blev Trine Noer Kjelstrup.

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?ID=674&mID=25501 

Del nyhed

LÆS OGSÅ