Danske damer klarer hviderussisk pres

Danmark-Hviderusland 0-3 (12-25,9-25,11-25)  Danmark mødte i dag puljefavoritterne fra Hviderusland. De hviderussiske damer, der fysisk er de andre hold i puljen overlegne lagde et hårdt pres på danske damer, men Danmark formåede at stå imod. Specielt holdte modtagningen flot igennem kampen og libero Ci Eshel voksede med opgaven imod et skarpt servende hold. Det betød…

:


Danmark-Hviderusland 0-3 (12-25,9-25,11-25) 

Danmark mødte i dag puljefavoritterne fra Hviderusland. De hviderussiske damer, der fysisk er de andre hold i puljen overlegne lagde et hårdt pres på danske damer, men Danmark formåede at stå imod.

Specielt holdte modtagningen flot igennem kampen og libero Ci Eshel voksede med opgaven imod et skarpt servende hold. Det betød at Rikke Smed Iversen kunne fordele boldene taktisk godt og skabe gunstige situationer for de danske angribere. Trine Kjelstrup gjorde livet hedt for den hviderussiske libero og både Lærke Mygind Grønfeldt og Thit Bak kom i spil.

Danmark pressede serven efter bedste evne, men hviderusserne gjorde det rigtig svært for den danske blokade og forsvar, der dog gradvist fik stop på angrebene og kom til modangreb.

I det store hele spillede Danmark en bedre kamp i dag end i går imod Israel, og det imod en langt bedre modstander. Nu gælder det at fortsætte de gode takter imod det veldisciplinerede hold fra Finland i morgendagens kamp.

Dagens spiller blev Lærke Mygind Grønfeldt.

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?ID=674&mID=25499

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ