Danmark taber til Israel

Danmark – Israel 0-3 (12-25,13-25,15-25) De danske damer startede VM-kvalifikationen i dag i Mogiley, Hviderusland, mod Israel. Det var et velforberedt dansk hold, der gik på banen med Rikke Smed Iversen, Trine Noer Kjelstrup, Mira Abildgaard, Melcijana Salispahic, Thit Bak, Lærke Mygind og Ci Eshel. I første sæt tog det dog tid for danskerne, at…

:


Danmark – Israel 0-3 (12-25,13-25,15-25)

De danske damer startede VM-kvalifikationen i dag i Mogiley, Hviderusland, mod Israel.

Det var et velforberedt dansk hold, der gik på banen med Rikke Smed Iversen, Trine Noer Kjelstrup, Mira Abildgaard, Melcijana Salispahic, Thit Bak, Lærke Mygind og Ci Eshel.

I første sæt tog det dog tid for danskerne, at vænne sig til de israelske angreb og blokader. Modtagningen holdte flot, men Israel tog sættet 12-25.

I andet sæt var danskerne helt klar og med stærkt angrebsspil af Mira Abildgaard og Trine Kjelstrup kommer Danmark først til den tekniske timeout. Israel justerer, men Danmark følger alligevel med til 13-14 hvorefter Israel får slået hul på det danske spil og vinder 13-25.

Danskerne ryster det dog af sig, og starter tredje sæt med fremragende spil. Rikke Smed får iscenesat angrebsspilet og Ci Eshel får stoppet de israelske angreb i forsvaret. Det er dog ikke nok, og selvom danskerne igen følger med i den første tredjedel, så vinder Israel sættet 15-25 og dermed kampen.

Der er mange gode momenter i kampen. Specielt holdte modtagningen niveau, og Rikke Smed Iversen kunne dermed fordele boldene klogt. Trine Kjelstrup blev holdets topscorer med 10 point, men dagens spiller blev Rikke Smed Iversen. 

I morgen gælder det gælder det de fysisk overlegne værter fra Hviderusland.

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?ID=674&mID=25497

Del nyhed

LÆS OGSÅ