Tilmelding til High Performance Sommer Volley Camp 2013

Hvad er det?High Performance Sommer Volley Camp er en kombination af trænerkursus, volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau) og trænerudvikling. Ambitionen er at skabe en Camp med høj kvalitet og et indhold der tiltaler de spillere, trænere og hold, der udviser lyst og motivation med sin volley. Hvem er det for?Campen er…

:


Hvad er det?
High Performance Sommer Volley Camp er en kombination af trænerkursus, volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau) og trænerudvikling. Ambitionen er at skabe en Camp med høj kvalitet og et indhold der tiltaler de spillere, trænere og hold, der udviser lyst og motivation med sin volley.

Hvem er det for?
Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født 1992-2002, der godt kan lide at gå til den, have det sjovt, møde alle sine volleyvenner og få mulighed for at indgå nye venskaber.

Rammen er sat, vi er alle klar til at gøre uge 27 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Hvis du lige er startet eller spillet mange år, har ikke nogen betydning – bare du har lyst og mod på at sammen med en masse andre knokle med volleyball i hele 5 dage – så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

2011 kom der 232 deltagere, 2012 – 302, som sammen med ca 40 trænere og ledere fik skabt et fantastisk ramme omkring den idræt vi alle sammen elsker – volleyball! Lad os håbe at det igen er muligt at samle dette antal eller endda flere!

Hvor er det henne?
Stedet er Ikast, hvor vi bor på Nordre Skole og Idrætsskolerne Ikast, samt bruger hallerne rundt omkring i byen. Alt inden for gå afstande.

Instruktører og Ledere
Ungdomslandstrænerne, alle TC-trænerne fra Øst og Vest og andre frivillige klubtrænere vil aktivt lede og deltage i træningen. Klubber der har deltagere i den unge ende, bedes overveje at medsende leder/træner. Alle trænere eller ledere, der gerne vil deltage i campen, skal være hjerteligt velkommen til at kontakte os for videre information omkring opgaver mm. Interesserede bedes henvende sig til lejrledelsen, som består af Mats Björkman, Sven Brix og Henrik Petersen.

Det Praktiske islæt “Kursus-praktik og Træning”
Vi har 6 haller og 1 dobbelt gymnastiksal til rådighed med i alt 20 baner. Vi arbejder med niveaudeling af spillerne (C-B-A), så alle får den udfordring der passer til eget niveau. Præcis som det foregår I Talent Center Øst og Vest til deres samlinger. Indholdet er tilpasset niveauerne og er styret af Dansk Volleyball Forbund aldersrelaterede træningskoncept “Talent-manualen”. Der vil være masser af sjov træning I teknik, taktik, bevægelighed, styrke og motorik

Det teoretiske islæt “Kursus-teori”
Sommercampen er en kursuscamp, hvor du hvert år tager et nyt trin I kursusstigen. Hvis du var på Sommercamp sidste år, placerer vi dig “bare” på næste kursus I kursusrækken. Hvis du er ny deltager, så indplaceres du af os på et kursus, passende til din alder og erfaring.

Vi gennemfører følgende trænerkurser:
Kidshjælpetræner 1 – K1 (level 1-2)
Primært for U14 spillere, der vil have en Kidshjælpetræneruddannelse rettet mod level 1-2.

Kidshjælpetræner 2 – K2 (level 3-5)
Primært for U16 spillere, der vil have en Kidshjælpetræneruddannelse rettet mod level 3-5.

Teenhjælpetræner 1 – T1
Kurset er for de U18 spillere, der vil have en Teenhjælpetræneruddannelse, sammen med at de får en Teendommeruddannelse.

Teenhjælpetræner 2 – T2
Kurset er for spillere, der har gennemgået Teen 1.

Ernæring – Fysisk træning – Volleyteori 1 – EFV1
Kurset er for spillere, der har haft Teen 2.

Ernæring – Fysisk træning – Volleyteori 2 – EFV2
Kurset er for spillere, der har haft EFV1.

Ernæring – Fysisk træning – Volleyteori 3 – EFV3
Kurset er for spillere, der har haft EFV 2.

Der skal være minimum 8 deltagere for at vi opretter det aktuelle kursus.

Skema
Endeligt skema udarbejdes i uge 24 og sendes ud sammen med deltagerbrevet. Dagene vil indeholde Teoretisk og Praktisk volleyball. Alternative aktiviteter og tid til rekreation, samvær og hygge.

Stedet
Idrætsskolerne Ikast – Nordre Skole (indkvartering & forplejning) – Ikast-Brande Arena – Hyldgaardshallerne – alt i Ikast

Pris
1400 kr. pr. deltager
1900 kr. pr. deltager inklusive transport i bus fra Sjælland og retur
Trænere og ledere deltager “free of charge” (dog forventes det, at man aktiv arbejder på campen)

Tilmelding, betaling og Information
http://butik.volleyball-dvbf.dk/dvbftilmelding/sommercamp2013/tilmelding.php 
Sidste frist for tilmelding er søndag den 9. juni 2012. 14 dage før lejren starter, vil der blive udsendt deltagerbrev med al den praktiske information vi kan komme i tanke om.

Try-out til Ungdomslandshold!
Sommercampen er også 2. try-out periode til U17-landsholdene (1997 eller yngre) og 1. try-out periode for U19 landsholdene (1995 eller yngre). Hvis man går med et ønske om at være i betragtning til disse, så er det påkrævet et deltage, hvis der ikke foreligger særlige årsager der forhindrer deltagelse.

Spørgsmål sendes eller ringes til:
Mats Björkman – mb@isi.dk – 51 41 33 35
Henrik Petersen – hpt@svbk.dk – 28 87 16 01
Sven Brix – svb@volleyball.dk – 23 72 89 00

Del nyhed

LÆS OGSÅ