Succes for Talentcamp i Ishøj

Over 200 unge og talentfulde volleyballspillere har i hele pinsen knoklet i volleyballhallerne i Ishøj.Talentcenter Danmark, i samarbejde med Ishøj volley, var igen værter for pinsecampen, hvor spillere i alderen 11-17 år, har brugt 3 dage på at træne tekniske detaljer og taktiske begreber i samspil og samarbejde med trænere og volleyballkammmerater fra hele landet.…

:


Over 200 unge og talentfulde volleyballspillere har i hele pinsen knoklet i volleyballhallerne i Ishøj.
Talentcenter Danmark, i samarbejde med Ishøj volley, var igen værter for pinsecampen, hvor spillere i alderen 11-17 år, har brugt 3 dage på at træne tekniske detaljer og taktiske begreber i samspil og samarbejde med trænere og volleyballkammmerater fra hele landet.
Desuden har DVBF´s ungdomslandstrænere benyttet lejligheden til at spore sig ind på, hvilke spillere der kan være interessante for efterårets U17-landshold.
Næste gang alle disse spillere mødes, bliver på sommercampen i Ikast i første uge af sommerferien. Tilmeldingen er åben og det er håbet at vi år bliver flere deltagere end sidste års rekordstore deltagerantal på 305 spillere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ