Danmark hiver 3-2 sejr hjem

Som optakt til den officielle landskamp mod Norge i morgen i Idrætshuset på Østerbro spillede det danske Herre landshold en trænings kamp mod det norske mandskab i Idrættens hus i dag. I lighed med de to kampe mod Sverige var der mange positive momenter der blev bygget videre på, men også stadig udfald, hvor holdet…

:


Som optakt til den officielle landskamp mod Norge i morgen i Idrætshuset på Østerbro spillede det danske Herre landshold en trænings kamp mod det norske mandskab i Idrættens hus i dag.

I lighed med de to kampe mod Sverige var der mange positive momenter der blev bygget videre på, men også stadig udfald, hvor holdet til stadighed skal arbejde hårdt på, at løse dette, inden det næste weekend går løs til VM kvalifikationen i Estland.

Til forskel fra kampene mod Sverige lykkes det dog det danske hold at stramme op mod slutning og tage en 3-2 sejr med sig, inden det i morgen gælder den officielle kamp mod det norske broder folk.

Holdet håber mange vil finde vej til Idrætshuset og støtte holdet i de sidste forberedelser inden afrejsen torsdag til Estland. Der er kamp start kl. 19:00.

Del nyhed

LÆS OGSÅ