Endnu et 3-2 nederlag til Danmark mod Sverige

Sverige-Danmark 3-2 (25-17, 22-25, 19-25, 25-22, 20-18) I den anden testkamp på blot to dage, var det denne gang på den svenske hjemmebane i Halmstad, hvor byens Arena lagde halgulv til dagens match. Til dagens kamp måtte man fra dansk side se bortfra Anføre Kristian Knudsen og centerspiller Daniel Thomsen, det gav plads til Peter Jensen i…

:


Sverige-Danmark 3-2 (25-17, 22-25, 19-25, 25-22, 20-18)
 
I den anden testkamp på blot to dage, var det denne gang på den svenske hjemmebane i Halmstad, hvor byens Arena lagde halgulv til dagens match.

Til dagens kamp måtte man fra dansk side se bortfra Anføre Kristian Knudsen og centerspiller Daniel Thomsen, det gav plads til Peter Jensen i truppen. Det svenske hold havde samme trup som dagen før.

Kampen i det svenske startede som dagen før med med en Marcus Nilsson i spil humør og via gode angreb og stærke server var han endnu engang en væsentlig faktor i en svensk sæt sejr på 25-17.

I andet sæt måtte Marcus Nilsson dog tage plads på bænken og det var en af årsagerne til at kampen ændrede karakter. Stille og roligt igennem anden sæt får det danske hold mere og mere fat i spillet og med en stærk angribende og blokkerende Aske Mørkeberg der fik sin debut på senior landsholdet kunne det danske hold tage føringen og sikre sig sætte med 25-22.

Billedet var det samme i tredje sæt hvor stabile men glimerende server og godt blokarbejde samt enkel og effektivt angrebsspil af især de to danske kanter Mads Ditlevsen og Casper Munk banede vejen for en rimelig sikker sæt sejr på 25-19.

De gode takter fra de to forgående sæt blev taget med over i fjerde sæt hvor det danske hold fra starten var i kontrol med stabil sideout og stærkt pointspil hurtigt tog føringen og opbyggede et solid forspring. Deværre betyder den store føring at det danske hold går lidt ned i kadence og koncentrationen svigter lidt for til sidst at gå helt i stå og tillod svenskerne at komme tilbage i sættet og snyde det danske hold for endnu en sæt sejr og dermed en sejr i kampen med 25-22 i svensk favør.

Dermed skulle kampen igen afgøres i 5 sæt. Danmark får en super start med super server på internationalt niveau af Mads Ditlevsen og opbygger et stort forspring der betyder et sidebytte ved stillingen 8-2 til Danmark. Desværre sniger de samme tendenser fra fjerde sæt sig ind i det danske spil og svenskerne æder sig stille og roligt ind på det danske forspring for til sidst at “stjæle” sættet med 20-18 og der med endnu en 3-2 sejr til Sverige.

Del nyhed

LÆS OGSÅ