Danske damer overmatchet af svenske værter

Danmark-Sverige 0-3 (16-25,14-25,18-25)  I den anden testkamp på to dage, var det denne på den svenske hjemmebane i den store flotte Halmstad Arena. Sverige havde fået tilgang af de professionelle tvillinger Rebecka og Alexandra Lazic (RC Cannes) og Danmark måtte undvære anfører Melcijana Salispahic, der blev erstattet på den post af Lærke Mygind Grønfeldt, og…

:


Danmark-Sverige 0-3 (16-25,14-25,18-25)
 
I den anden testkamp på to dage, var det denne på den svenske hjemmebane i den store flotte Halmstad Arena. Sverige havde fået tilgang af de professionelle tvillinger Rebecka og Alexandra Lazic (RC Cannes) og Danmark måtte undvære anfører Melcijana Salispahic, der blev erstattet på den post af Lærke Mygind Grønfeldt, og Trine Kjelstrup overtog diagonalpladsen.
 
Danmark starter godt, og kan med gode server og stabil modtagning score både i egen serv og modtagning.

Sverige får dog slået hul på de danske sideout, og kan rykke fra og selvom Danmark kæmper bravt, så vinder svenskerne 16-25 på stabilt spil.
 
Andet sæt forløber lige sådan. Danmark kæmper i alle elementer på banen, og har rigtigt gode momenter, men svenskerne har mere overskud og kan oftest komme sejrrigt ud af duellerne og vinde sættet 14-25.
 
I tredje sæt kom Trine Kjelstrup på kanten og Asta Kjærgaard erstattede hende på diagonalpladsen. Det gav ekstra skub til angrebet, men svenskerne fik justeret og fat i den lange ende igen og tog sættet 18-25.

Der skal ros til de danske damer for at holde fast i fighten og kæmpe med alt de havde. Vi blev klogere på vores spil, og fik tømret truppen bedre sammen. Bedste spiller blev anfører-vikar Lærke Mygind Grønfeldt.

Nu gælder det træning tirsdag og onsdag, inden vi drager til Hviderusland og starter turneringen på fredag imod Israel. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ