DU20 taber 3-0 til Serbien

Danmark – Serbien 0-3 (15-25, 13-25, 14.25) DU20 vidste på forhånd at dagens modstander fra Serbien, ville blive en stor mundfuld. Serbien var på forhånd sikre vindere af puljen, men ville foran hjemmepublikumet naturligvis meget gerne vinde. Serbien, der er sølvvindere fra sidste EM – er et meget fysisk hold, med meget dygtige spillere, hvoraf…

:


Danmark – Serbien 0-3 (15-25, 13-25, 14.25)

DU20 vidste på forhånd at dagens modstander fra Serbien, ville blive en stor mundfuld. Serbien var på forhånd sikre vindere af puljen, men ville foran hjemmepublikumet naturligvis meget gerne vinde.

Serbien, der er sølvvindere fra sidste EM – er et meget fysisk hold, med meget dygtige spillere, hvoraf langt de fleste er professionelle.

Danmark var på forhånd helt bevidste om at det ville blive en særdeles svær kamp – det handlede derfor om at kæmpe for hvert point og forsøge at undgå at fejle sig ud af kampen med den serbiske blok. Danmark stillede op uden holdets faste libero Clara Vieira der var ude med en skadet tommelfinger. I stedet havde Alina Sode overtaget tjansen og løftede opgaven rigtig flot.

DU20 startede kampen meget optimistisk og spillede uimponeret og frisk til – holdene fulgtes igennem 1. halvdel af sættet af, før Serbien fik hul og rykkede fra.

I 2 og 3. sæt var det Serbien der dominerede, men hele tiden viste DU20 gode takter og viste ganske ofte at holdet flot spil. Der var mange gode serber, fornuftigt blokspil og fint forsvar. Ved nettet var det specielt Liv Magnussen der viste klassen og det var ikke mindst derfor hun blev valgt til kampens bedste. Liv har igennem turneringen vist flot spil og med tanke på hendes alder (’96er), er hendes præstation rigtig imponerende. Men faktisk løftede hele holdet deres præstation, efter en mindre vellykket kamp mod Portugal. Hæverne der netop mod Portugal, havde kæmpet lidt med at få spillet til at flyde kom meget flot tilbage og fordelte boldene rigtig fint. Paulina Hougaard-Jensen fik sit reelle gennembrud på DU20 – hun spillede med en vilje og energi.der udmøntede sig i flere flotte vundne angreb og blokader.

Nu her efter sidste kamp kan trænerteamet se tilbage på en turnering hvor holdet viste at dansk ungdomsvolley er på rette vej. Ikke mindst kampen mod Frankrig som gik i 5 sæt, var en flot præstation – Frankrig viste bl.a. klassen ved at vinde 3-1 over Belgien. Men også i kampene mod Belgien og Serbien viste pigerne niveau. Portugal ville vi meget gerne have slået, men det blev desværre ved det ene sæt.

Trænerteamet vil gerne sige tak til trænere og forældre, for ”lån” af deres spillere / børn – hvis de forsætter deres hårde arbejde og udvikling lysner det for toppen af dansk kvindevolleyball.

Del nyhed

LÆS OGSÅ