Svensk revanche i dagens dyst

Danmark-Sverige 2-3 (15-25,25-22,25-27,25-19,10-15) Efter fredagens nederlag var svenskerne rigtig godt forberedte og skarpe fra kampens start. Det skabte svære vilkår for Kimmie Bagge Mikkelsen, der holdte Danmark inde i kampen efter bedste evne. Danmark får justeret, men for sent, og svenskerne tager første sæt 15-25. I andet sæt tager Maja Tholstrup Bach over, og samtidig…

:


Danmark-Sverige 2-3 (15-25,25-22,25-27,25-19,10-15)

Efter fredagens nederlag var svenskerne rigtig godt forberedte og skarpe fra kampens start. Det skabte svære vilkår for Kimmie Bagge Mikkelsen, der holdte Danmark inde i kampen efter bedste evne. Danmark får justeret, men for sent, og svenskerne tager første sæt 15-25.

I andet sæt tager Maja Tholstrup Bach over, og samtidig kommer der mere ro på i de andre elementer af spillet. Det betyder, at angrebsspillet er flydende og de danske kanter Mira Abildgaard og Natja Bech Kjeldsen kan slå danskerne til sætsejr 25-22.

I tredje sæt overtager Rikke Smed Iversen tøjlerne i angrebsspillet, og samtidig er serverne skarpe. Det giver god dansk føring og Danmark bringer sig i position til at lukke sættet ved 21-17. Svenskerne spiller dog klogt taktisk, og det skaber uro på dansk side, der til sidst må afgive sættet 25-27.

De gode takter fortsætter dog ind i fjerde sæt, og nu flyder spillet igen. Danmark går foran 8-2 og kommer igen til 21-18, men denne gang kommer Kimmie Bagge igen på banen sammen med Lise Bisgaard og de klarer de sidste point og giver dansk sætsejr 25-19.

Så går det i femte sæt, og modsat i fredagens kamp, falder det danske hold ind i de svenske fælder og må se sig slået 10-15.

Det var en lærerig kamp, hvor svenskerne fokuserede på, at tage vores favorit-retninger og våben ud af spillet. På trods af det, er vi tæt på at tage kampen 3-1, og fik værdifuld viden om hvordan vi reagerer i de pressede situationer. Glædeligt var det også, at samspillet mellem anfører Melcijana Salispahic og hæverne faldt i hak i denne kamp, og resulterede i 11 vundne angreb.

I morgen spiller vi den sidste testkamp imod et polsk 1. divisionshold inden at det går hjemad til Danmark igen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ