DU20 taber 1-3 til Portugal

Danmark – Portugal 1-3 (20-25, 25-22, 17-25, 19-25) I dag (fredag aften, red.) spillede DU20 3. kamp i VM-kvalen i Serbien. På forhånd var der gode forventninger til at de danske piger kunne spille en god kamp og måske vinde. Men desværre blev resultatet ikke helt som ønsket. I 1. sæt starter DK med Emma Brix…

:


Danmark – Portugal 1-3 (20-25, 25-22, 17-25, 19-25)

I dag (fredag aften, red.) spillede DU20 3. kamp i VM-kvalen i Serbien. På forhånd var der gode forventninger til at de danske piger kunne spille en god kamp og måske vinde. Men desværre blev resultatet ikke helt som ønsket.

I 1. sæt starter DK med Emma Brix (hæver) Trine Kjelstrup (kant tæt) Liv Magnussen (Kant fra) Tenna Donslund (diagonal) Thit Bak (center tæt) Julie De Blanch(center fra) og Clara Vieira(libero). De danske piger startede med hurtigt at komme bagud og var bagud med 6 point, men efter to timeouts, og en del udskiftninger, hvor bl.a. Alina Sode og Nanna Mølgård, kommer på banen, lykkedes det at få styr på spillet og komme godt tilbage. Desværre begynder spillet at blive præget af nogle personlige fejl. Portugiserne holder niveau og trykker godt på med højt servepres og fint angrebsspil.

I 2. sæt hvor vi starter som vi sluttede i 1. er det danske spil meget mere stabilt, servemodtagningen kommer på plads og ikke mindst spiller vi klogt i angrebet – alt i alt nok til at vinde sættet.

Det er et optimistisk dansk hold der går på banen i 3. sæt, desværre kan vi slet ikke leve op til spillet fra 2. sæt. Igen kommer der mange personlige fejl og portugiserne benytter dette til at holde os på 17 point.

4. sæt forsøger vi på alle måder at vende momentum og finde de rigtige løsninger, igen er det modtagningen vi får på plads, og selv om vi hele tiden er et par point bagud, er det med følelsen af at det er ganske få ting der skal til for at vi kan vinde sættet. Desværre sker der det ved stillingen 2-5, at vores ellers velspillende libero Clara forstuver tommelfingeren (!!) Vi tager en time-out og håber Clara bliver klar. Thit får en bagtur og ved teknisk timeout 3-8 til Portugal skifter vi Alina ud og sætter Liv ind som kant – herefter skifter Alina til rød trøje og fungerer resten af kampen som libero. Dette gør hun i øvrigt rigtig flot og da hun i det hele taget spiller en flot kamp, bliver hun valgt som vores bedste spiller. Desværre forsætter vi med at fejle os ud af kampen og vi er bagud 24-17, ender dog med at få pyntet på resultatet, der ender 19-25.

Vores præstation blev desværre aldrig som vi havde forhåbninger om. Portugiserne havde fridag dagen før mens vi var i gang med 3. kamp på tre dage, det skal ikke lyde som en undskyldning, men faktum er at vi
virkede trætte i krop og hoved.

I morgen har vi kampfri dag og den skal naturligvis bruges på at komme tilbage på sporet og finde ud af hvordan vi kan præstere mod Serbien.

Flest point:

Trine
Kjelstrup 19

Thit Bak 9
point

Nanna
Mølgård 9 point

(Vi beklager forsinkelsen af kampreferatet, hvilket skyldes en meget ustabil netforbindelse i Serbien)

Del nyhed

LÆS OGSÅ