DU20 tager point mod Frankrig

Forud for dagens kamp mod Frankrig vidste vi ikke så meget om modstanderne, så vi gik på banen med en målsætning om at spille vores eget spil. Vi forventede en svær kamp mod de – på papiret – meget stærke og fysiske franskmænd. I første sæt starter vi med Emma (H), Trine (K), Julie (C),…

:


Forud for dagens kamp mod Frankrig vidste vi ikke så meget om modstanderne, så vi gik på banen med en målsætning om at spille vores eget spil. Vi forventede en svær kamp mod de – på papiret – meget stærke og fysiske franskmænd.

I første sæt starter vi med Emma (H), Trine (K), Julie (C), Tenna (D), Liv (K), Thit (C) og Clara (L). Vi spiller sikkert og stabilt spil, som provokerer Frankrig til at lave mange angrebsfejl, ligesom Thit får godt fat i franskmændene i blokaden. (25-19)

Andet sæt starter med de samme syv spillere. Vi forventede, at Frankrig ville komme igen med 180 i timen, men vi formår alligevel at gå ud til første tekniske time-out med en føring. Clara vrikker om og måtte under hurtig fys-behandling hos Morten. Julie bliver inde i modtagning og forsvar. Nanna kommer på banen og spiller forsvar for Thit. Maria og Asta kommer ind på en dobbeltudskiftning. Franskmændene får ikke udnyttet, at vi mangler vores hurtige libero i en hel rotation, så med vores fortsat stabile spil, vinder vi sættet. (25-20)

Samme syv spillere starter på banen igen. Sætter bliver præget af en lang franske servestime, hvor vi enten ikke får modtagningen op – eller ikke kommer til angreb. Alina var inde på en bagtur for Liv. Nanna kommer på banen for Tenna, og Maria kommer på banen for Emma. Vi kommer med igen, men hullet var for stort. Vi taber tredje sæt. (13-25)

Vi starter forfra igen i fjerde sæt – med de samme syv spillere. Nanna er inde og serve for Trine. Vi følges godt ad indtil 20-20, blandt andet med gode servestimer fra Liv. Derefter trækker franskmændene fra og vinder sættet. (20-25) Vi gik fra sættet med en følelse af, at vi kom godt igen – og godt kunne have vundet sættet og kampen.

Femte sæt starter vi med de samme syv spillere. Vi taber sættet og kampen (10-15), men går fra banen med et kamppoint.

”Det var en god start på turneringen og at vi kan gå fra en VM-kval kamp mod Frankrig, tabe 2-3 og alligevel være lidt skuffede, siger vel det hele. Vi er nu noteret for et point i stillingen og det giver lidt selvtillid i forhold til de næste kampe. Vi er dog bevidste om at holdene fra Belgien og Serbien (viceeuropamestre) er et niveau højere end Frankrig og at der derfor venter os nogle svære kampe – lige nu skal pigerne dog have lov til at være stolte over en flot præstation.” udtaler head coach Skafte Herskind.

Trine blev topscorer med 17 points og modtager med 2,05 – kåret som kampens spiller.

Thit laver seks rene blokadevindere – og scorer 11 points i alt.

Clara tager igen stort ansvar i modtagningen og modtager med 2,0.

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ