U16 DM i Helle hallerne

Der spiller U16 i denne weekend, 4. -5. april, i Helle hallerne. Det er første gang dette årtusind der spilles ét Danmarksmesterskab for ungdoms i Sydjysk Volleyball Kreds. Det er derfor glædeligt at Ungdomsvolley Sydvest har valgt at påtage sig værtskabet af U16 DM. Fem mindre klubber beliggende nordøst for Esbjerg, har valgt at lave…

:


Der spiller U16 i denne weekend, 4. -5. april, i Helle hallerne. Det er første gang dette årtusind der spilles ét Danmarksmesterskab for ungdoms i Sydjysk Volleyball Kreds. Det er derfor glædeligt at Ungdomsvolley Sydvest har valgt at påtage sig værtskabet af U16 DM. Fem mindre klubber beliggende nordøst for Esbjerg, har valgt at lave en fælles ungdomsoverbygning for der at kunne de deres ungdomsspiller et volleyball tilbud. De fem klubber er Ølgod IF, Tistrup BK, Sig-Thorstrup IF, Stenderup-Krogager IF og Nordenskov UIF.

Ved U16 DM, kender holdene ikke rigtigt hinanden og typisk peger de lokale klubber på deres kredsvinder som favorit og det bliver spændende at se hvad holdenes styrkeforhold er.

I DU16 rækken har Ikast KFUM vundet alle weekendstævnerne i denne sæson og sammen med Gentofte Volley og Team Køge der viste stor styrke ved Sjællandsmesterskabet må de være blandt medaljekandidaterne. Der er dog en stor gruppe af hold der på en god dag kan give disse hold kamp til stregen bl.a. Fortuna Odense der vandt kvalifikationsturneringen, foran BVC Esbjerg der de
forgangne 2 sæsoner har vundet guld i DU14 rækken.

I HU16 rækken har får vi fornøjelsen af fem spillere der alle har haft debut på U17 og U19 landsholdene. Disse vil helt sikkert være med til at præge deres respektive hold, DHV Odense, Gentofte Volley og Hvidovre VK. Arrangørklubben Ungdoms Volley Sydvest og Ikast KFUM må være outsider.

Læs mere på volleyball.dk

Resultaterne kan løbende følges på http://nuif.gominisite.dk/ungdomsvolley og på facebook.

Del nyhed

LÆS OGSÅ