Damelandsholdet starter forberedelsen til VM-kvalifikationen

I perioden d. 23.-26/5 spiller dame-landsholdet VM-kvalifikation i Mogulev i Hviderusland.Modstanderne er de stærke nationer Finland, Israel og Hviderusland. Det bliver en udfordrende opgave for det danske hold, der med 68 landskampe har anfører Melcijana Salispahic som den mest rutinerede spiller. Derudover er Natja Bech Kjeldsen og Ci Eshel tilbage i bruttotruppen, sammen med 7…

:


I perioden d. 23.-26/5 spiller dame-landsholdet VM-kvalifikation i Mogulev i Hviderusland.
Modstanderne er de stærke nationer Finland, Israel og Hviderusland. Det bliver en udfordrende opgave for det danske hold, der med 68 landskampe har anfører Melcijana Salispahic som den mest rutinerede spiller. Derudover er Natja Bech Kjeldsen og Ci Eshel tilbage i bruttotruppen, sammen med 7 debutanter.

Landsholdsperioden starter med to træningsweekender.

I den kommende weekend mødes bruttotruppen i Idrættens Hus, og vil forberede sig sammen med DU20-holdet, der stiller op til VM-kvalifikation i Serbien fra d. 9-12/5. 
I selvsamme periode vil dame-landsholdet være i træningslejr i Bielsko i Polen sammen med Sverige. Træningslejren vil inkludere kampe imod Polske hold, samt det svenske landshold.

Enkelte spillere fra DU20 truppen indgår også i DA’s bruttotrup og vil udtages efter deres
VM-kvalifikation til det videre program.

Først Sverige og så til Hviderusland

Inden afgangen til Hviderusland prøves formen af i 2 kampe imod Sverige. Først d. 17/5 kl. 20.00 i
Holtehallen, og dagen efter kl. 15.00 i Halmstad. Kampene spilles som dobbeltarrangement med det danske herrelandshold.

“Vi glæder os til, at få lov til at spille i Danmark,” fortæller landstræner Sven-Erik Lauridsen,”Det er
altid en stor oplevelse for landsholdet at være i rød/hvid foran venner, familie og resten af volleydanmark. Det bliver en god generalprøve på de spændende VM-kampe.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ