20 procent kick back kun i maj måned, når du deltager i EM-festivalen

Når Danmark er værter for EM i volleyball den 20.-29. september, er det ikke kun landsholdsspillerne fra Danmark, Italien, Finland og de andre deltagende nationer, som skal spille bolden over nettet og ned i gulvet. Dansk Volleyball Forbund er sammen med Marienlyst Boldklub, Fortuna Odense, DHV Odense og Odense Beach Volley Klub stolte af at…

:


Når Danmark er værter for EM i volleyball den 20.-29. september, er det ikke kun landsholdsspillerne fra Danmark, Italien, Finland og de andre deltagende nationer, som skal spille bolden over nettet og ned i gulvet.

Dansk Volleyball Forbund er sammen med Marienlyst Boldklub, Fortuna Odense, DHV Odense og Odense Beach Volley Klub stolte af at være værter for EM-festivalen i Odense, hvor det danske landshold skal spille deres indledende puljekampe mod blandt andet de olympiske bronzevindere og EM sølvvindere fra Italien.

EM-festivalen er en turnering for volleyballspillere i alle aldre på alle niveauer og kan på mange punkter minde om Pokalfestivalen. Selv dem, der trives bedst i sandet, kan være med, da der også er en beachvolleyturnering til EM-festivalen.

EM-festivalen vil være en god optakt til den nye sæson, som starter kort efter EM. EM-Festivalen giver god mulighed for at blive matchet op imod hold på jeres eget niveau. Allerede nu er der vished om, at store hold som herrerne fra Marienlyst, der vandt Volleyligaen i år, damerne fra Fortuna Odense, der fik bronze i Volleyligaen i år og mange hold fra Team Køge vil deltage. Også Gentoftes herrer deltager.   

Alle kampe spilles om formiddagen i haller omkring Odense og indlogering foregår på skoler i nærheden af hallerne. Sammen med tilmelding til EM-festivalen følger nogle yderst favorable priser på weekendbilletter for unge under 18 år til Stadium Arena Fyn, hvor Danmark spiller deres indledende pulje.

For ungdomsspillere under 18 år koster billetten kun 299,- (normalpris 499,-) og i hele maj måned fordobler vi kickback-procenten, på alle billetter man bestiller i forbindelse med EM festivalen til kampe i Odense. Således får alle de deltagende klubber 20 procent tilbage i klubkassen efter EM.

Dette betyder, at en weekendbillet til 499 kr. vil sende 100 kr. tilbage i klubkassen, når EM er slut. Den øget kick back-procent gælder kun på billetter til Stadium Arena Fyn købt af deltagere i EM-festivalen.

Så saml dit hold og tag til Odense, hvor du både kan spille volley og se volley i verdensklasse og hjælp samtidig din klub og ikke mindst klubkassen!

Har du spørgsmål til EM Festivalen, så er du meget velkommen til at kontakte Mads Gerner på em2013@volleyball.dk – samme mail skal du også bruge til bestilling af billetter. 

Læs mere om EM Festivalen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ