HU21 Landsholdet spiller VM-Kvalifikation 7/5-11/5 i Rusland

HU21 Landsholdet er blevet udtaget gennem try-out samlinger henover foråret, og forbereder sig i perioden 2/5 – 5/5 i Idrættens Hus, til VM-Kvalifikations turneringen, der foregår i Rusland i perioden 7/5 – 11/5. VM-Kvalifikationen er, med modstanderne Rusland, Montenegro, Grækenland og Østrig, en særdeles interessant udfordring for det talentfulde Danske mandskab, der senest gjorde en…

:


HU21 Landsholdet er blevet udtaget gennem try-out samlinger henover foråret, og forbereder sig i perioden 2/5 – 5/5 i Idrættens Hus, til VM-Kvalifikations turneringen, der foregår i Rusland i perioden 7/5 – 11/5.

VM-Kvalifikationen er, med modstanderne Rusland, Montenegro, Grækenland og Østrig, en særdeles interessant udfordring for det talentfulde Danske mandskab, der senest gjorde en god figur ved U20 EM, der blev afholdt august 2012 på hjemmebane i Danmark, uden dog ved den lejlighed at vinde kampe.

HU21 holdet udtaget til VM-kval’en, består af følgende spillere:
Hævere
Mathias Lambach, Gentofte
Mikkel Møller Andersen, Gentofte
Centre
Aske Mørkeberg Sørensen, Gentofte
Thomas Kainamura, Holte
Rasmus Rask, Marienlyst
Kanter
Sigurd Varming, Marienlyst
Peter Trolle Bonnesen, VB Friedrichshafen, Tyskland (Anfører)
Mads Møllgaard, Gentofte
Philip Özari, Thompson Rivers College, Canada
Rasmus Breuning, Marienlyst
Jeppe Bach, Gentofte
Libero
Kasper Rode, Middelfart

Reserver
Jonathan Gunge, Holte
Sebastian Daugaard, Middelfart
Mads Gerner, Gentofte

Holdet er således meget tæt på at være identisk med netop det hold der deltog i sidste års U20 EM-turnering i Danmark, ligesom de fleste af spillerne også var på det U20 hold der i sæsonen 2011/-12, som optakt til EM, med succés deltog i den hjemlige Elite-Divison.

Coachgruppen består af følgende:
Bardur Mikkelsen, Team Manager
Britt Petersen, Fysioterapeut
Peter Kjellerup, Ass. Coach
Jørgen Breinholm, Head Coach

 
Da det således er en gruppe af efterhånden temmelig rutinerede spillere, der har spillet en del kampe sammen, og også en ganske rutineret coachgruppe, bør det kunne forventes at holdet yder en godkendt præstation i Rusland. Om det så fører til sejre er særdeles svært at spå om, men der er næppe tvivl om at holdet vil være meget afhængigt af, dels at undgå uheld undervejs, og dels at alle i Teamet er i stand til at agere både smart og rutineret, også i de pressede situationer der helt sikkert opstår både på og udenfor banen i løbet af perioden holdet er samlet.

Kamp programmet for det Danske hold:
07/05 Rusland – Danmark
08/05 Montenegro – Danmark
09/05 Grækenland – Danmark
11/05 Østrig – Danmark

Holdet forberede sig blandt andet med en kamp mod HA holdet, fredag 3/5 ca. 16.00 i Anja Andersen hallen, Idrættens Hus

Del nyhed

LÆS OGSÅ