U21 DM i Ikast

Der kan forventes volleyball på højt niveau, når landets bedste hold i U21 rækken over 3 dage i Ikast-Brande Arena, skal afgøre placeringen af årets danmarksmesterskab fra d. 26-28 april. Størstedelen af spillerne på holdene, optræder til dagligt i divisionsrækkerne. Flere af dem endda i Volleyligaen, hvilket er et godt udtryk for det niveau spillere,…

:


Der kan forventes volleyball på højt niveau, når landets bedste hold i U21 rækken over 3 dage i Ikast-Brande Arena, skal afgøre placeringen af årets danmarksmesterskab fra d. 26-28 april.

Størstedelen af spillerne på holdene, optræder til dagligt i divisionsrækkerne. Flere af dem endda i Volleyligaen, hvilket er et godt udtryk for det niveau spillere, trænere og tilskuere kan forvente sig af turneringen.

I herrerækken er Gentofte Volley og Fynsk Ungdoms Elite udpeget af de deltagende hold som favoritter.

Damerækken består af 8 hold, som i flere tilfælde har mødt hinanden ved Grand Prix stævnerne hen over sæsonen. Alle er dog godt klar over, at holdene sjældent har spillet i stærkeste opstilling, så resultaterne fra stævnerne, kan højst give et fingerpeg om styrkeforholdet. Igen bliver det spændende at se hvordan de enkelte hold formår at håndtere samspillet mellem unge spillere og de spillere, der til daglig optræder i Volleyligaen.
Holdene selv peger på BRH Volley og Team Køge, som favoritter, men også Amager VK og Gentofte Volley har ifølge deltagerne medaljepotentiale

Der spilles indledende kampe fredag aften og lørdag, mens de endelige placeringskampe og medaljekampe spilles i løbet af søndagen.

Herrefinalen er programsat til søndag kl. 14 og damefinalen til søndag kl. 15.30

Hent programmet på volleyball.dk

Følge kampene online på ikastvolley.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ