Talentcenter High Performance Pinsecamp i 2013 også med Beachvolley

Talentcenter Øst har hermed fornøjelsen at byde velkommen tilTalentcenter High Performance Pinsecamp og Beachvolleycamp 2013. Pinsecampen er en af de camps, hvor spillere fra Talentcenter Vest og Talentcenter Øst samt øvrige ungdomsspillere, mødes for at træne og spille med og mod hinanden. Som noget helt nyt vil det i år være muligt at deltage på…

:


Talentcenter Øst har hermed fornøjelsen at byde velkommen til
Talentcenter High Performance Pinsecamp og Beachvolleycamp 2013.

Pinsecampen er en af de camps, hvor spillere fra Talentcenter Vest og Talentcenter Øst samt øvrige ungdomsspillere, mødes for at træne og spille med og mod hinanden. Som noget helt nyt vil det i år være muligt at deltage på beachcamp..

Deltagere:
Det er en åben camp for alle ungdomsspillere født 1995-2002.
Spillere fra Talentcenter Vest og Talentcenter Øst forventes at deltage. Spillere som ikke er i talentcentret endnu og født i 2002 eller tidligere og som er Teen 2 klar, meget velkomne. Disse spillere er også meget velkomne til sommercampen i Ikast søndag d. 30. juni – torsdag d. 4. juli.

U-Landsholds try-out:
Pinsecampen er også den 1. try-out periode for U17-landsholdene (årgang 97 og yngre), som i efteråret 2013 skal spille NEVZA-mesterskaberne. Sommer Volley Camp i Ikast i uge 27 er den næste. Sommercampen i Ikast, vil også være den første try-out periode for U19-landsholdene (årgang 95 og yngre). Så hvis man gerne vil teste sig af i forhold til en landsholdsudtagelse, er det vigtigt at gøre opmærksom på sig selv, ved at deltage på disse camps.

Beachvolleycamp:
Er åbne for alle ungdomsspiller født 1995-98. Er du beachspiller og trænger du til sand og sol i pinsen, så tilmeld dig beachcampen. Campen er en oplagt kickstart til sommerens beachaktiviteter på strandene og i klubberne. Vi niveau-inddeler så vidt muligt afhængig af tilmeldingerne. Vi mødes med de øvrige Campdeltagere ved hallen og følges til stranden, hvor beachtræningen
foregår. (ca. 1½ km).

Pris & frist:
500,- kr. pr. person. Ved tilmelding skal du angive om du deltager i Volley- eller Beachvolley campen.Sidste frist for tilmelding er søndag den 12. maj.
Fristen skal overholdes. Husk at skrive din mail rigtigt ved tilmeldingen. http://butik.volleyball-dvbf.dk/dvbftilmelding/pinselejr2013/index.php 

Transport
TC-Øst: Spillerne ankommer selv til hallen i god tid til første træningspas lørdag.

TC-Vest: Mats Björkman koordinerer fælles transport til lejren. Vi arrangerer en bus fra Midtjylland over Århus, Fyn og til Ishøj. Afgang lørdag morgen den 18. maj.

Træningspas:
Første træningspas starter lørdag kl. 12.00, og der trænes til mandag kl. 16.00. Der er 2 træningspas + teori hver dag på lejren.

Træningssted / Indkvartering
Ishøj Idrætscenter / Vejlebroskolen, Vejledalen 17, 2635 Ishøj. Beachvolley træner på Ishøj Strand.

Medbring:

  • En god solid madpakke til frokost lørdag. Første måltid er aftensmad lørdag
  • Sengetøj eller sovepose og pude og luftmadras/liggeunderlag
  • Træningstøj til 6 træningspas
  • Tøj til alternative aktiviteter incl. udendørs løbesko og ClipClappers
  • Ørepropper (hvis du ikke kan tåle snorken!)
  • Et ekstra par knæbeskyttere
  • Sygesikringsbevis (kan evt. opbevares af træneren)
  • eventuelle volley papirer
  • Beachspillere husk badetøj

Tvivl – kontakt
Henrik Petersen, tlf. 28 87 16 01 E-mail: hpt@svbk.dk
Mats Björkman, tlf. 51 41 33 35, E-mail: mb@isi.dk
Beachvolley, Line Høst, tlf. 28 77 29 88, E-mail: lsh@volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ