Click & Scout

Mandag d. 20. maj (2. pinsedag) og tirsdag d. 21. maj afholder DVBF kursus i Click & Scout, som er et dataprogram, der sandsynligvis bliver indført i volleyligaen efter sommerferien. Statistikprogrammet, som er en variant af DataVolley, er nemmere at benytte, og er meget relevant i forbindelse med kampe i Volleyligaen, divisionerne samt de ungdomsrækker,…

:


Mandag d. 20. maj (2. pinsedag) og tirsdag d. 21. maj afholder DVBF kursus i Click & Scout, som er et dataprogram, der sandsynligvis bliver indført i volleyligaen efter sommerferien.

Statistikprogrammet, som er en variant af DataVolley, er nemmere at benytte, og er meget relevant i forbindelse med kampe i Volleyligaen, divisionerne samt de ungdomsrækker, hvor man ønsker en dybere analyse af spillet. Ved at arbejde på en PDA som f.eks. en iPad kan man meget nemt indtaste data fra kampene, og efterfølgende udskrive rapporter samt overføre data til vores hjemmesider til gavn for ligaen, journalister og medier.

Til de to kurser har vi været så heldige at få besøg af en ekspert fra Italien, nemlig Gianni Cirillo.

“Vi har i flere år arbejdet sammen med DataProject omkring implementeringen i DataVolley og Escore. Nu er det endelig lykkedes at få en af de ypperste eksperter til Danmark og hjælpe os med at tage det næste skridt mod en professionalisering af vores dataopsamling under kampe. Tillige vil vi i fremtiden kunne  servicere vores fans og medier på en helt ny måde. Det glæder vi os meget til” udtaler Mikael Trolle.

”Jeg ser frem til at komme til Danmark og hjælpe med at få implementeret bl.a. Click and Scout. Vi har udarbejdet dette produkt til bl.a. iPad, og det vil gøre det meget lettere for alle coaches og statistikere at arbejde med end DataVolley. Jeg er sikker på, at dansk volleyball vil få stor gavn af produktet, og det vil give volleyball et nyt løft i landet” siger Gianni Cirillo.

Kurserne afvikles som følgende:

Mandag d. 20. maj (2. pinsedag):
kl. 12.15-14.30, Introduktion til Click & Scout, Idrættens Hus i Brøndby
kl. 15:00-17:30, Praktisk workshop til landskamp mod Norge (træningslandskamp), Idrættens Hus, Brøndby

Tirsdag d. 21. maj:
kl. 15.15-17.30, Introduktion til Click & Scout, Idrættens Hus i Brøndby
kl. 19:00-21:30, Praktisk workshop til landskamp mod Norge (officiel landskamp), Idrætshuset, 2100 København Ø

Det er muligt kun at deltage i den teoretiske del, hvis man vil springe den praktiske del over.

Til kurset skal deltagerne medbringe hver en Ipad. Der vil være en sandwich og kaffe/te.

Deltagelsen er gratis, da DVBF påtænker at indføre Click and Scout fra den kommende sæson i VolleyLigaen.
Tilmeld jer kurset ved at klikke her.

Har du spørgsmål, så kontakt Christina Juhl: 43 26 27 11

Del nyhed

LÆS OGSÅ