U18 DM i Rødovrehallen

Rødovrehallen danner i weekenden den ramme for danmarksmesterskaberne for U18 hold, med BRH Volley som vært. I DU18 rækken er Sjælland stærk repræsenteret, og klubberne peger på Team Køge, Gentofte volley og arrangørklubben BRH Volley som favoritter til guldmedaljerne. Lyngby-Gladsaxe er kommet til Danmarksmesterskaberne og de vil sammen med Amager VK, BVC Esbjerg, Fortuna Odense,…

:


Rødovrehallen danner i weekenden den ramme for danmarksmesterskaberne for U18 hold, med BRH Volley som vært.

I DU18 rækken er Sjælland stærk repræsenteret, og klubberne peger på Team Køge, Gentofte volley og arrangørklubben BRH Volley som favoritter til guldmedaljerne. Lyngby-Gladsaxe er kommet til Danmarksmesterskaberne og de vil sammen med Amager VK, BVC Esbjerg, Fortuna Odense, S-E Volley Ikast KFUM og Vesthimmerlands VK sikkert gøre deres bedste for at lave om på den fordeling.

I HU18 rækken tror klubberne på at guldmedaljerne vil går til Lyngby-Gladsaxe, Gentofte Volley eller Grøndal EV med DHV Odense og Ikast KFUM som outsidere, mens BVC Esbjerg, S-E Volley, VK Vendsyssel og Hvidovre, nok må spille om de sekundære placeringer.

En ting er dog sikkert vi kommer til at se rigtig mange dygtige spillere og mange gode kampe. Vi kan forvente volleyball på højt niveau.

Det er glædeligt at VK Vendsyssel og Vesthimmerlands VK fra NVBK deltager i mesterskaberne.

Læs mere om U18 DM:
Info på volleyball.dk
Programmet
Online resultater

Del nyhed

LÆS OGSÅ