Talentcenter Øst markerede sig flot i Sverige

Traditionen tro, stillede Talentcenter Øst med 4 hold da de 2. påskedag var i Våxtorp i Sverige og konkurrere med de bedste Skånske talenter. Mandag d. 1. april drog ca. 50 unge volleyballtalenter og 8 trænere med bus til Våxtorp i Sverige. Spillerne var udvalgt blandt de bedste spillere i Talentcenter Øst i årgang 97…

:


Traditionen tro, stillede Talentcenter Øst med 4 hold da de 2. påskedag var i Våxtorp i Sverige og konkurrere med de bedste Skånske talenter.

Mandag d. 1. april drog ca. 50 unge volleyballtalenter og 8 trænere med bus til Våxtorp i Sverige. Spillerne var udvalgt blandt de bedste spillere i Talentcenter Øst i årgang 97 og yngre. Der blev stillet 2 drengehold og 2 pigehold delt op i en A- og en U-trup.

Modstanderne var tilsvarende hold fra det Skånske volleyball forbund, der dog havde fået lov at inddrage ældre spillere på drengesiden.

Resultatmæssigt lykkedes det for det bedste danske drengehold at vinde alle kampe uden problemer. Til gengæld måtte det unge danske drengehold indkassere nederlag i alle 3 kampe, men dog efter at have haft matchbold mod Skånes yngste hold.

På pigesiden blev billedet lidt mere broget. Det danske A-hold vandt over det danske U-hold og det Skånske A-hold, men tabte til det Skånske U-hold. Det skal dog nævnes, at med 14 spillere i den danske trup og et mål om spilletid til alle, var resultatet ikke det primære formål med kampene.

Pigernes U-hold vandt over det Skånske U-hold og tabte knebent kampene mod de to A-hold.

Det er 6. gang at dette arrangement gennemføres og Talentcenter Øst er rigtig glade for samarbejdet med Skånes Volleyballforbund og de oplevelser og vigtige erfaringer, som de unge spillere fra Talentcenter Øst. Får mulighed for at tildrage sig.

Se holdene >>

Del nyhed

LÆS OGSÅ