Særtilbud til European League-publikum

Topklasse volleyball og topklasse overnatning. Den kombination er mulig, når Danmark den 20.-22. juni spiller European League i Antvorskovhallen i Slagelse. Vilcon Konferencehoteller tilbyder særpriser til volleyfans. De danske volleyherrer varmer op til EM på hjemmebane med den prestigefulde European League-turnering. I denne har Danmark hjemmebane i Antvorskovhallen. Og for at give publikum de bedste…

:


Topklasse volleyball og topklasse overnatning. Den kombination er mulig, når Danmark den 20.-22. juni spiller European League i Antvorskovhallen i Slagelse. Vilcon Konferencehoteller tilbyder særpriser til volleyfans.

De danske volleyherrer varmer op til EM på hjemmebane med den prestigefulde European League-turnering. I denne har Danmark hjemmebane i Antvorskovhallen.

Og for at give publikum de bedste forudsætninger for at bakke volleyherrerne op, tilbyder Vilcon Konferencehoteller særlig pris på overnatning i forbindelse med kampene der spilles den 20.-22. juni 2013.

Således tilbyder Vilcon Konferencehoteller, at to personer overnatter i dobbeltværelse til en samlet pris på kun 800 kroner. Prisen inkluderer endvidere stor morgenbuffet.

Tilbuddet gælder på:

Golfhotel Vilcon, Slagelse
E-mail: golfhotel@vilcon.dk / telefon: 5855 0640

Vilcon Hotel & Konferencehotel, Slagelse
E-mail: vilconhk@vilcon.dk / telefon: 5857 1500

Best Western Hotel Jens Baggesen, Korsør
E-mail: hoteljb@vilcon.dk / telefon: 5835 1000

Tilbuddet gælder i perioden 19.-23. juni 2013.

Ved bestilling skal oplyses “volleyball overnatning”.

Vilcon Konferencehoteller ønsker alle publikummer til EL 2013 en rigtig god fornøjelse.

Del nyhed

LÆS OGSÅ