Nu skal danmarksmestrene findes

Finalisterne i årets Danmarksturnering er fundet. Inden april måned er omme, er årets danmarksmestre fundet. Hos damerne står Holte i sin sjette DM-finale i træk, mens modstanderne på den anden side af nettet for tredje år i træk hedder Brøndby. På herresiden skal sidste års sølvvindere fra Gentofte op imod sidste års bronzevindere fra Marienlyst. Det…

:


Finalisterne i årets Danmarksturnering er fundet. Inden april måned er omme, er årets danmarksmestre fundet. 
Hos damerne står Holte i sin sjette DM-finale i træk, mens modstanderne på den anden side af nettet for tredje år i træk hedder Brøndby.

På herresiden skal sidste års sølvvindere fra Gentofte op imod sidste års bronzevindere fra Marienlyst. Det er Gentoftes anden finale i træk, mens Marienlyst efter fire år med finaler og tilsvarende guldmedaljer sidste år måtte nøjes med bronzekampen. 

Kampprogrammet er som følger:

Tirsdag d. 2. april, kl. 19.00:                                1. DM finale herrer:                  Marienlyst – Gentofte

Torsdag d. 4. april, kl. 19.00:                               2. DM finale damer:                  Holte IF – Brøndby VK

Tirsdag d. 9. april, kl. 19.00:                                3. DM finale damer:                  Holte IF – Brøndby VK

Onsdag d. 10. april kl. 19.00:                               2. DM finale herrer:                  Gentofte – Marienlyst

(Søndag d. 14. april kl. 16.00:                              Evt. 4. DM finale damer:         Brøndby VK – Holte IF) 

Tirsdag d. 16. april kl. 19.00:                               3. DM finale herrer:                  Gentofte – Marienlyst 

(Torsdag d. 18. april, kl. 19.00:                            Evt. 5. DM finale damer:         Holte IF – Brøndby VK) 

(Søndag d. 21. april kl. 16.00:                              Evt. 4. DM finale herrer:          Marienlyst – Gentofte) 

(Tirsdag d. 23. april kl. 19.00:                              Evt. 5. DM finale herrer:          Gentofte – Marienlyst)

Der tages forbehold for ændring af kamptidspunkterne pga. TV. 

Masser of topvolley på TV
Trækker sofaen for meget, så er vi rigtig glade for, at det er lykkedes at få Kanal Sport til at opgradere transmissionerne til muligvis også at strække sig ud over tirsdagene – så hold øje med ekstra transmissioner, der bliver masser af VolleyLiga TV på kanalen. 

Samarbejdet med Kanal Sport har været en stor succes og en yderligere opgradering af ligaproduktet sammen med Kanal Sport er undervejs for den kommende sæson. Der arbejdes konstant med at forbedre transmissionerne, skabe bedre events i hallerne, sikre liveopdateringer på nettet og vise statistik fra kampene. Vi håber meget, at denne yderligere promovering af VolleyLigaen fremover vil lede til en opmærksomhed på vores sport, som sikrer den profilering, de bedste kampe i Danmark fortjener. Klubberne gør et stort arbejde og bør belønnes med mange tilskuere til deres ligakampe.

Årets Hold
I forbindelse med at danmarksmestrene kåres, afgøres det tillige, hvem der vælges til de prestigefulde pladser på “Årets Hold”, som kåres efter afstemning blandt alle spillere i VolleyLigaen.  

Herefter starter landsholdsspillerne deres sæson som på mange måder bliver banebrydende. Spørgsmålet er nu, hvor meget de danske spillere har udviklet sig både i udlandet og herhjemme, hvor vi jo har fået en liga med stor deltagelse af mange dygtige udlændinge. Dette har jo en stor betydning for bl.a. vores landsholds udvikling og fremtidige styrke. Vi håber, at mange vil følge alle vores landshold hen over sommeren, og selvfølgelig når det hele kulminerer med EM2013 i Danmark.

Se mere om landsholdenes program her

Del nyhed

LÆS OGSÅ