Afstemningen i VolleyLigaen til Årets hold mv.

Afstemningen i VolleyLigaen til Årets hold, Årets spiller, Årets danske fund, Årets træner og Årets dommer er netop igangsat. Der er sendt mail ud til spillerne i VolleyLigaen, spillerne skal nu i de kommende dage afgive deres stemmer.  Kåringerne vil så finde sted i forbindelse med de kommende DM-Finaler, nærmere information følger. Til spillere: I…

:


Afstemningen i VolleyLigaen til Årets hold, Årets spiller, Årets danske fund, Årets træner og Årets dommer er netop igangsat. Der er sendt mail ud til spillerne i VolleyLigaen, spillerne skal nu i de kommende dage afgive deres stemmer.
 

Kåringerne vil så finde sted i forbindelse med de kommende DM-Finaler, nærmere information følger.

Til spillere: I tilfælde af problemer i forbindelse med afstemningen, spillere der ikke har modtaget mailen med informationer og ”adgang” til afstemningen eller andet, så send en mail til pvp@volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ