Se Volleyball i aften på TV eller PC

I VolleyLigaen for Damer er den først Bronzekamp mellem Fortuna Odense og Frederiksberg netop i gang. Fortuna vandt første sæt med 25-20. Du kan følge resten af kampen, samt den femte og afgørende semifinalekamp i VolleyLigaen for Herrer mellem Marienlyst og Middelfart VK senere i aften på www.kanalsport.dk eller på TV hvis du kan tage…

:


I VolleyLigaen for Damer er den først Bronzekamp mellem Fortuna Odense og Frederiksberg netop i gang. Fortuna vandt første sæt med 25-20.

Du kan følge resten af kampen, samt den femte og afgørende semifinalekamp i VolleyLigaen for Herrer mellem Marienlyst og Middelfart VK senere i aften på www.kanalsport.dk eller på TV hvis du kan tage Kanalsport på dit TV.

Bor du i nærheden af Marienlystcentret er du selvfølgelig velkommen til at komme og se kampen live.

Del nyhed

LÆS OGSÅ