Den kommende uge byder på hele to dage med LIVE Volleyball på Kanal Sport.

Tirsdag fra kl. 18:45 vises damernes 1. DM-Finale mellem Brøndby VK og Holte IF, kampen spilles i Stadionhal 1. Onsdag igen fra kl. 18:45 sendes der fra Marienlystcentret i Odense hvor først damernes 1. Bronzekamp mellem Fortuna Odense og Frederiksberg Volley vises, efterfølgende sendes den altafgørende 5. Semifinale for Herrer mellem Marienlyst og Middelfart VK.

:


Tirsdag fra kl. 18:45 vises damernes 1. DM-Finale mellem Brøndby VK og Holte IF, kampen spilles i Stadionhal 1.

Onsdag igen fra kl. 18:45 sendes der fra Marienlystcentret i Odense hvor først damernes 1. Bronzekamp mellem Fortuna Odense og Frederiksberg Volley vises, efterfølgende sendes den altafgørende 5. Semifinale for Herrer mellem Marienlyst og Middelfart VK.

Del nyhed

LÆS OGSÅ