DVBF’s hæderstegn

Kender du en, der fortjener at blive hædret for sit gode frivillige arbejde i volleyball? Så fortæl det til DVBF- bestyrelse. Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har besluttet, at indføre en ny honorær anerkendelse. Anerkendelsen gives i form af DVBF’s hæderstegn. Hæderstegnet er en mulighed for at påskønne og anerkende et stort frivilligt arbejde, der er…

:


Kender du en, der fortjener at blive hædret for sit gode frivillige arbejde i volleyball?

Så fortæl det til DVBF- bestyrelse.

Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har besluttet, at indføre en ny honorær anerkendelse.

Anerkendelsen gives i form af DVBF’s hæderstegn. Hæderstegnet er en mulighed for at påskønne og anerkende et stort frivilligt arbejde, der er bemærkelsesværdigt, men som måske ikke er synligt på landsplan. Der kan være tale om en person, der primært har virket inden for et lokalområde, eller i kredsregi. En person, der udviser en markant indsats eller initiativ i projektsammenhæng, ved større enkeltarrangementer og lignende.

Hæderstegnet gives ud fra følgende statut:
“DVBF’s hæderstegn kan uddeles til personer, der gennem en årrække har arbejdet idrætsligt eller organisatorisk til gavn for volleyballsporten på en sådan måde at idrætten derved er udviklet primært i klub eller kredsregi. DVBF’s hæderstegn kan ligeledes tildeles personer, der gennem en væsentlig og ekstraordinær indsats har bidraget til gennemførelse af projekter eller arrangementer til gavn for dansk volleyball.”

Til sammenligning er statutten for uddeling af DVBF’s ærestegn således:
“DVBF’s ærestegn kan uddeles til personer, der gennem en længere årrække har arbejdet idrætsligt eller organisatorisk til gavn for volleyballsporten på en sådan måde at idrætten derved er udviklet primært på landsplan.”

I DVBF’s snart 60 års historie er der gennemsnitligt uddelt et ærestegn om året. Det er forhåbningen, at der fremover indstilles til og uddeles flere hæderstegn årligt.

DVBF’s bestyrelse vil hermed opfordre til at der indsendes motiverede indstillinger til modtagere af DVBF’s hæderstegn.

Indstillinger sendes til dvbf@volleyball.dk, og vurderes af DVBF’s bestyrelse. Har du spørgsmål, så kontakt sekretariatschef Claus Bøllingtoft 4326 2710 eller clb@volleybll.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ