Aktuelle kampe og stillinger

Slutspilskampe og finalekampe i VolleyLigaen skal afvikles i den kommende tid, disse kampe planlægges løbende alt efter resultaterne i foregående kampe. Datoer, tidspunkter og spillesteder falder løbende på plads. Men desværre i nogle tilfælde senere end de kan opreklameres i rigtig god tid. Derfor opfordres alle der gerne vil følge med i ovennævnte kampe, om…

:


Slutspilskampe og finalekampe i VolleyLigaen skal afvikles i den kommende tid, disse kampe planlægges løbende alt efter resultaterne i foregående kampe. Datoer, tidspunkter og spillesteder falder løbende på plads. Men desværre i nogle tilfælde senere end de kan opreklameres i rigtig god tid.

Derfor opfordres alle der gerne vil følge med i ovennævnte kampe, om løbende at besøge siden “aktuelle kampe“, da det er det første sted kampene offentliggøres når de er fastlagt.

Del nyhed

LÆS OGSÅ