DVBF og DIF samarbejder om talentudvikling

Danmarks Idræts Forbund og Dansk Volleyball Forbund har indgået et tæt samarbejde omkring talentudvikling. Dansk Volleyball Forbund er meget stolte og begejstrede for den anerkendelse af forbundets arbejde, som DIF har givet udtryk for gennem bevillingen. Elitechef Sven Brix udtaler: “Vi ser meget frem til at etablere dette talentudviklingsprojekt og forventer at det vil få…

:


Danmarks Idræts Forbund og Dansk Volleyball Forbund har indgået et tæt samarbejde omkring talentudvikling.
Dansk Volleyball Forbund er meget stolte og begejstrede for den anerkendelse af forbundets arbejde, som DIF har givet udtryk for gennem bevillingen.

Elitechef Sven Brix udtaler: “Vi ser meget frem til at etablere dette talentudviklingsprojekt og forventer at det vil få en yderligere positiv påvirkning på forbundets talentarbejde fremover. Det har været en meget lærerig proces for os at samarbejde med DIF omkring udviklingen af dette projekt og vi er glade for den støtte vi modtager”.

Projektet løber over 2013 og 2014 og har til hensigt at tilbyde yngre talenter et ekstra udviklingsrum gennem ugentlig træning og kampe med et talenthold indplaceret i landets næsthøjeste række. Træningen vil blive ledet af nogle af de højst estimerede trænere i Danmark. Spillerne vil stadig have deres primære træning i deres egen klub og vil kunne deltage fuldt ud i egne klubkampe.

De involverede trænere har været samlet til møde og de potentielt involverede klubber er inviteret til orienteringsmøde på Hotel Scandic i Odense, tirsdag d.12. februar.

Del nyhed

LÆS OGSÅ