Beachlandsholdene i Kiel

Landsholden i Beachvolley, Søren Hoyer, Martin Olesen og Lior Koren men minus Søren Hoyer der er småskadet, er i disse dage på en tre dages træningslejr Tyskland i den lille by Bordesholm 2o kilometer fra Kiel.  Her er en fantastisk beachhal, der danner den perfekte ramme i forhold til at bygge formen op frem mod den kommende beachsæson.…

:


Landsholden i Beachvolley, Søren Hoyer, Martin Olesen og Lior Koren men minus Søren Hoyer der er småskadet, er i disse dage på en tre dages træningslejr Tyskland i den lille by Bordesholm 2o kilometer fra Kiel.  Her er en fantastisk beachhal, der danner den perfekte ramme i forhold til at bygge formen op frem mod den kommende beachsæson. De danske landsholdsspillere træner sammen med landstræner Peter Lyø, men har også stor gavn af det træningssamarbejde der er med to norsk landsholdspar og et meget stærkt tysk par. I eftermiddagens træningskamp tabte Martin og Lior knebent til et meget stærk norsk landsholdspar.

Del nyhed

LÆS OGSÅ