Mulig EM-modstander i volleyherrernes European League gruppe

De danske volleyherrer skal møde Slovakiet, Belgien og Østrig i dette års European League. Interessant lodtrækning, hvor Danmark kan møde en af sine kommende EM-modstandere. Der venter de danske volleyherrer flere interessante modstandere, når dette års European League begynder den 13. juni. Danmark er havnet i gruppe A, hvilket betyder, at Kristian Knudsen, Mads Ditlevsen…

:


De danske volleyherrer skal møde Slovakiet, Belgien og Østrig i dette års European League. Interessant lodtrækning, hvor Danmark kan møde en af sine kommende EM-modstandere.

Der venter de danske volleyherrer flere interessante modstandere, når dette års European League begynder den 13. juni. Danmark er havnet i gruppe A, hvilket betyder, at Kristian Knudsen, Mads Ditlevsen og resten af det danske landshold skal møde Slovakiet, Belgien og Østrig. Særligt interessant er det, at Danmark muligvis også skal møde Belgien ved EM i september.

Læs hele nyheden på EM-hjemmesiden.

Del nyhed

LÆS OGSÅ