Kvalifikation til VolleyLigaen

DVBF’s bestyrelse har besluttet, at den kommende sæsons VolleyLiga bliver uden deltagelse af HU21 holdet, der deltog i sæson 2011-12. HU21 projektet med samling af en del af aldersgruppens største talenter til træning, spillerudvikling og deltagelse i VolleyLigaen, er sat på standby i foreløbigt denne og næste sæson. Projektet blev etableret forud for sæson 2011-12,…

:


DVBF’s bestyrelse har besluttet, at den kommende sæsons VolleyLiga bliver uden deltagelse af HU21 holdet, der deltog i sæson 2011-12. HU21 projektet med samling af en del af aldersgruppens største talenter til træning, spillerudvikling og deltagelse i VolleyLigaen, er sat på standby i foreløbigt denne og næste sæson. Projektet blev etableret forud for sæson 2011-12, bl.a. som forberedelse til U20 landsholdets deltagelse i EM slutrunden i Randers i august 2012. Efter en grundig evaluering af projektet med klubber, spillere og andre interessenter, er det blevet besluttet at afvente en ny indstilling fra Top Volleyball Danmark, før der tages stilling om HU21 holdets eventuelle deltagelse i VolleyLigaen igen.

Som følge af, at HU21 holdet ikke deltager i VolleyLigaen for Herrer i sæsonen 2013-14, spilles der med 8 hold i VolleyLigaen i næste sæson. Kvalifikation til VolleyLigaen og efterfølgende kvalifikationskampe afvikles som beskrevet i propositionerne: 

  • Nr. 7, 8 og 9 i VolleyLigaen Herrer spiller i perioden 1. marts – 14. april Kvalifikation til VolleyLigaen.
  • I Kvalifikation til VolleyLigaen spiller de tre hold alle mod alle ude og hjemme.
  • Nr. 3 i Kvalifikation til VolleyLigaen rykker ned i 1. division.
  • Nr. 2 i Kvalifikation til VolleyLigaen møder vinderen af kvalifikationskampene mellem vinderne af 1. division om 1 plads i VolleyLigaen.*
  • Nr. 1 i Kvalifikation til VolleyLigaen møder taberen af kvalifikationskampene mellem vinderne af 1. division om 1 plads i VolleyLigaen.*

* Kampene spilles bedst af to kampe, på flest vundne: kampe, sæt og bolde. Såfremt der forsat er lighed, spilles der et afgørende sæt (1 sæt til 25), der starter 10 min. efter den ordinære kamp er afsluttet. Kampene spilles i weekenderne den 20.-21. april og 27.-28. april.

Del nyhed

LÆS OGSÅ