Tam kamp ender med 1-3 nederlag til HU19 mod Kroatien

Danmark taber desværre til et lidt skarpere kroatisk hold (14-25, 20-25, 25-23, 20-25) Det blev en kamp hvor det danske mandskab aldrig fandt samme skarphed,godt spil, vilje og fight som det havde vist i forrige kamp mod Ungarn. Og det stod hurtigt klart, at holdet mentalt og fysisk er ved at være godt brugt og vi fandt…

:


Danmark taber desværre til et lidt skarpere kroatisk hold (14-25, 20-25, 25-23, 20-25)

Tam kamp ender med 3-1 nederlag til HU19 mod Kroatien

Det blev en kamp hvor det danske mandskab aldrig fandt samme skarphed,godt spil, vilje og fight som det havde vist i forrige kamp mod Ungarn. Og det stod hurtigt klart, at holdet mentalt og fysisk er ved at være godt brugt og vi fandt aldrig takterne og vores eget spil.

I alle 4 sæt formåer holdet at holde kontakt i starten af sættene men især 2 rotationer volder danskerne problemer og vi finder ikke nøglen på noget tidspunkt til at løse det.

Dagen Man of the match bliver Anders Hartmann med stærk kamp i angrebet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ